HEKLANJE

Kleopatrine tajne ljepote

TEMU APP 100 E KUPON

Legendarna kraljica Egipta bila je poznata po svom izuzetnom tenu. Jedan od njezinih tajnih tretmana ljepote, kupka od mlijeka i meda, koristi se i danas.

Jedan od glavnih sastojaka, mlijeko, sadrži mliječnu kiselinu koja pomaže u pilingu kože. Mliječna kiselina u mlijeku je alfa hidroksi kiselina, koja pomaže u čišćenju najdubljih slojeva kože.



Med ima obilje zdravstvenih svojstava. Prije svega, sastoji se od šećera poput glukoze i fruktoze pa je također nježna alfa hidroksi kiselina. Sastoji se od minerala i vitamina koji pomažu hraniti i liječiti kožu. Budući da sadrži i fitokemikalije koje ubijaju viruse, bakterije i gljivice, ima prirodni protuupalni učinak koji brzo zacjeljuje rane. To čini med dobrom zamjenom za obloge za rane.

Evo nekoliko načina kako uživati u ova 2 glavna sastojka koja se nalaze u njezinim drevnim tajnama ljepote.

Kleopatra kupka od meda i mlijeka

Sastojci

1/2 šalice mlijeka u prahu 1/2 šalice sirovog meda 2 žličice ulja jojobe (nije obavezno)

Pomiješajte sastojke u velikoj zdjeli i ulijte svoju toplu kupku. Namočite do 20 minuta kako bi se ovi korisni sastojci unijeli u vašu kožu. Ovaj recept je dovoljan za jedno kupanje.

Mlijeko i med za ispiranje naborane kože



Sastojci

1 oz sirovog meda 1 šalica obranog mlijeka 2 žličice gela aloe vere

Pomiješajte sastojke u staklenku i dobro protresite. Nanesite na lice ujutro i navečer vatom. Smjesu čuvajte u hladnjaku do 3 tjedna.



Prije više stotina godina, Kleopatra je otkrila da mlijeko i med mogu pomoći da koža ostane mladolika, meka i lijepa. Uključivanje ova 2 recepta za ljepotu u vaš dnevni režim pomoći će vam da doživite zdravu, živahnu kožu bez starenja. Mlijeko i med lako su dostupni u vašem lokalnom trgovcu mješovitom robom i jeftini su način za poboljšanje vaše kože.

4 faze dizajna web stranice

Faza 1 – Stil ispred suštine Prva faza je dizajn stranice koju glavni izvršni direktor, investitori rizičnog kapitala i oglasne

Lusteri i svjetiljke

Kukičane nijanse za lustere i svjetiljke predstavljaju izvanredan način da unesete boemsku eleganciju u svoj dom. Ova tehnika omogućuje vam

Akupresura za lice

U posljednjih dvadesetak godina postala je popularna alternativna medicina iz Azije. Akupresura za lice novi je pristup koji je došao