HEKLANJE

Brzi i žestoki tretman lica

TEMU APP 100 E KUPON

Nije važno jeste li mama koja ostaje kod kuće ili korporativni profesionalac. Morate stalno održavati svoj izgled najboljim, a to može biti težak posao. Ali što ako nemate uvijek vremena otići u toplice na profesionalnu njegu lica? Imam upravo rješenje za tebe.

Danas mnoga lječilišta pružaju ono što je poznato kao MicroDermaAbrasion. Ovom tehnikom spa tehničar uklanja mrtve slojeve kože s vašeg lica koristeći sustav sličan pjeskarenju, ali u mnogo, mnogo manjem opsegu. Nakon uklanjanja mrtvih slojeva kože s vašeg lica, ono sada otkriva svježu novu kožu ispod. To vam može dati izgled liftinga lica, bez troškova ili operacije.



Većina žena koje se podvrgnu MicroDermaBraziji, otkrije da im je koža nakon toga osjetljiva, nadražena i ponekad natečena. Da ne spominjemo profesionalni tretman u toplicama koji zahtijeva termin i može koštati između 150 i 600 USD. Dakle, što možete učiniti za sebe, a da je jednako učinkovito, brzo i uopće nije skupo? Zove se piling od limunove soli. Evo što će vam trebati.

Sastojci:

Jedan mali limun
Četiri žlice fine morske soli

Ako nemate limun, sasvim će vam pomoći 2 žlice limunova soka, a ako ne možete doći do sitno mljevene morske soli, poslužit će i kuhinjska sol.

Prerežite limun na pola, a sok jedne polovice iscijedite u manju posudu. Zatim stavite četiri žlice sitne morske soli i dobro promiješajte. Želite rješenje konzistencije zobene kaše. Zatim nekoliko vrhova prstiju napunite otopinom i utrljajte u lice i pore, pazeći da nježno trljate dok idete. Ostavite pet do deset minuta, a zatim isperite hladnom vodom.

Vidjet ćete da vam je koža mekša i glatkija nego prije, s lijepim toplim sjajem, a koštat će vas manje od nekoliko dolara i ne više od 15 minuta od početka do kraja. Sada možete umnožiti kod kuće, ili bilo gdje što se toga tiče, ono što Spas naplaćuje toliko novca za pružanje, uz djelić cijene, i izgledati sjajno radeći to!