HEKLANJE

Kako uštedjeti novac prijenosom stanja kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Želite li znati kako vam prijenos stanja kreditne kartice može uštedjeti stotine dolara na računima kreditne kartice? Imate li trenutno problema s održavanjem stanja na kreditnoj kartici? Ako da, onda bi prijenos stanja mogao biti upravo ono što trebate.

Dobivanje kreditne kartice za prijenos stanja



Što je kreditna kartica Balance Transfer i po čemu se razlikuje od standardnih kreditnih kartica na tržištu? Ako pokušate tražiti kreditne kartice, primijetit ćete da neke kreditne kartice nude 0% APR-a kao dio svoje uvodne ponude. Kamatna stopa od 0% obično se primjenjuje na kupnje, ali ako pažljivo pogledate svoje izbore, pronaći ćete kreditne kartice koje nude stopu od 0% na prijenose stanja. Ako imate sreće, čak možete pronaći kreditnu karticu koja nudi 0% APR-a i za kupnju i za prijenos stanja.

Zašto biste trebali iskoristiti prednosti kreditnih kartica za prijenos stanja od 0%? Prenošenje stanja sa svakim ciklusom naplate povećava vaš dug zbog dodatnih kamata. S kreditnom karticom za prijenos stanja možete se usredotočiti na plaćanje izvornih troškova bez kamata. Izračunajte i shvatit ćete koliko možete uštedjeti samo od kamata na svoja postojeća stanja.

Pronalaženje pravog salda Prijenos kreditne kartice

Znači li to da sve kreditne kartice za prijenos stanja odgovaraju vama? Imajte na umu da različiti izdavatelji kreditnih kartica također nude različite odredbe i uvjete. Naravno, poželjet ćete otići s tvrtkom koja će vam dati najbolje ponude.

Na primjer, koliko će trajati uvodno razdoblje od 0%? Nikada nemojte zaboraviti da je ponuda bez kamate samo privremena opcija. Neke tvrtke nude samo tri mjeseca, dok druge nude do godinu dana ili više. U idealnom slučaju, uživanje u ponudi s kamatama od 0% u trajanju od najmanje 12 mjeseci trebalo bi vam dati dovoljno vremena da u potpunosti otplatite svoja dugovanja.

Kolika je kamata nakon uvodnog roka? Hoće li kamatna stopa i dalje biti razumna kada početna ponuda završi ili će visoko porasti? Najbolje je odabrati karticu koja će vam i dalje dati razumno niske kamate čak i nakon što istekne godišnja kamatna stopa od 0%.

Kolike su kamate na kupovinu? Ako je GPR od 0% ograničen samo na prijenose stanja, kolike će biti kamate na vaše troškove? Ako će kamate na kupnju biti skupe, razmislite o korištenju ove kartice samo za prijenos stanja.



Još jedna stvar koju treba imati na umu je kolika je godišnja naknada? Neke kreditne kartice za prijenos stanja mogu imati vrlo skupe godišnje naknade. Ako svake godine morate platiti tako veliki iznos, hoće li vam to ipak omogućiti uštedu novca? Postoje kartice za prijenos salda koje nemaju godišnju naknadu pa ćete htjeti uzeti vremena u potrazi za pravom karticom koja odgovara vašim potrebama.

Unovčite kreditnim karticama

Što je kreditna kartica za povrat novca? Kreditna kartica s povratom gotovine daje godišnje rabate ili vraća novac vlasniku kartice