HEKLANJE

Bankirajte svoj blog!

TEMU APP 100 E KUPON

Osim ako ste se tek probudili iz 20-godišnjeg sna, svjesni ste blogova… Internetskih ‘web-logova’. Mnogi od nas koriste blogove za bilježenje svojih ideja i iskustava, ali nekoliko pametnih internetskih trgovaca zapravo koriste blogove za stvaranje istinskih šesteroznamenkastih prihoda.

Možda ste čitali priče o ljudima koji su se obogatili na svom blogu; neki od tih poduzetnika postali su milijunaši mnogo puta jer se čini da znaju nešto što mi ne znamo. Ako ste poput mene, potrudili ste se unovčiti svoj blog pomoću programa AdSense i nekih partnerskih programa i vjerojatno ste u tome uspjeli. Međutim, velika većina nas blogera nije zarađivala ‘velike novce’.



Upišite Roba Benwella, vjerojatno najvećeg svjetskog stručnjaka za zarađivanje putem blogova. Rob je na ovom planetu tek 22 godine, ali je shvatio što je zapanjilo nas starije ljude – kako postići da njegovi blogovi ostvare šesteroznamenkasti prihod. Ako vam njegovo ime zvoni, to je zato što je prošle godine Rob napisao bestseler pod naslovom “Blogging To The Bank”.

Kao što znate, marketinške taktike i promotivne metode mijenjaju se iz sata u sat na internetu. Nije iznenađenje da su neke od informacija u Robovoj prvoj knjizi (sada staroj godinu dana) već datirane i nemaju isti značaj danas kao kad je prvi put objavljena.

Kako bi to riješio, Rob je upravo izdao nastavak pod naslovom “Blogging To The Bank 2.0”, koji pokriva mnogo novih informacija, savjeta i trikova koji vam mogu pomoći da zaradite bogatstvo na svom blogu.

Stvarno će vam se svidjeti Robov stil, on sebe ne smatra “guruom”, niti govori ponizno prema onima od nas koji nismo pretjerano tehničari. Ima jasan i sažet stil koji vam pomaže razumjeti sve što podučava. Nemojte misliti da to znači da su ovo svjetovne informacije jer on donosi neke prave bombe koje će zahtijevati da neke teme pročitate više puta kako biste stvarno “shvatili”. Kada to učinite. . . shvatit ćeš da je ovaj tip genije.

Rob pokriva sve što trebate znati kako biste iskoristili današnju promjenjivu okolinu, a istovremeno zadovoljili tražilice. On pokriva sve, od početnog istraživanja tržišta do svojih 5 blogerskih zapovijedi za koje tvrdi da će, ako ih slijedite, gotovo jamčiti uspjeh s vašim blogom.

Ako danas imate blog ili razmišljate o pokretanju bloga, učinite si uslugu i pročitajte “Blogging To The Bank 2.0”. Kao i većina stvari, postoji jednostavan način da to učinite – ili teži način, a vjerujte mi, kada je u pitanju zarađivanje novca sa svojim blogom, NE želite ići težim putem.

Muke po poslovnom planu

Prije tjedan dana sam bila na individualnom savjetovanju gdje mi je savjetnica tražila da idem u bivšu firmu tražiti izjavu

Studentska kreditna kartica

Postoji tona dodatne literature koju maturanti dobivaju poštom tijekom dvanaestog razreda. Postoje posebne ponude stipendija, financiranje studenata i posebni fakultetski