HEKLANJE

Big Daddy ažuriranje

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste vlasnik ili vodite web stranicu i pokušavate povećati svoju poziciju u tražilici, vjerojatno ste vrlo zainteresirani saznati više o Google Big Daddy ažuriranju. Google je jedna od glavnih tražilica koje određuju rangiranje web stranica i također jedna od najpopularnijih među onima koji traže informacije. Mnogi webmasteri i online tvrtke dizajniraju svoj sadržaj u skladu s Googleovim pravilima o rangiranju web stranica. Iako Google neće ulaziti u detalje u smislu opisivanja načina na koji određuju rangiranje web stranice; na internetu postoji mnogo informacija koje su napisali iskusni SEO stručnjaci i uspješni vlasnici internetskih tvrtki.

Pojava ažuriranja Big Daddyja izaziva mnogo zbunjenosti i uzrujanosti, posebno među e-trgovinskom zajednicom. Prilikom rangiranja web stranice, tražilice ne uzimaju u obzir koliko dugo stranica postoji. Iako je ponekad potrebno nekoliko mjeseci da vaša stranica bude uključena u sve glavne poretke u tražilicama, duljina vremena u kojem ste upravljali svojom stranicom nije relevantan čimbenik koji određuje njezino rangiranje među ostalim stranicama. Od ažuriranja Googleovog Big Daddyja, mnoge veteranske web stranice doživjele su pad u rangu svojih tražilica. Ako ovisite isključivo o prihodu od internetskog poslovanja, ovaj pad prometa posjetitelja može imati razoran učinak. Mnogi webmasteri i vlasnici tvrtki bjesomučno se bore da pokušaju smisliti kako vratiti svoje prethodno rangiranje.



Najnovije ažuriranje Big Daddyja najviše utječe na web-mjesta koja su uglavnom dizajnirana kako bi vlasniku osigurala prihod od suradnika. Često kada je web stranica izrađena u svrhu generiranja prihoda od oglasa ili affiliate oglašavanja, sama slika ne sadrži puno korisnih informacija. Webmasteri ili vlasnici tvrtki često će koristiti kratke članke s ključnim riječima kako bi ispunili sadržaj svojih stranica. Često su ti članci napisani samo za tražilice i ne pružaju sadržaj koji je lako čitljiv stvarnim posjetiteljima. Mnogi članci mogu uključivati potrebne ključne riječi za pretraživanje, ali sami članci nisu relevantni za temu i nemaju puno smisla. Google sada to može bolje otkriti i rezultat je da su te stranice kažnjene zbog svojih marketinških tehnika.

Bez obzira na to jeste li novi ili iskusni webmaster, najbolji savjet koji možete poslušati u rješavanju Googleovog ažuriranja Big Daddy je da osigurate da vaša web stranica sadrži sadržaj koji je vrijedan posjetiteljima. Nemojte pisati svoje web stranice samo da biste zadovoljili pauke tražilice. Pokušajte imati što više korisnih i korisnih informacija za posjetitelje vaše stranice. Ako imate web stranicu koja sadrži oko tisuću stranica sadržaja, vjerojatnije je da ćete biti bolje rangirani među tražilicama od stranice koja sadrži samo pedesetak stranica.

Još jedna važna točka koju treba zapamtiti je da iako Google ima veliki utjecaj na rangiranje vaše stranice, on nije jedina dostupna tražilica. Posljednjih godina Yahoo je također postao popularna tvrtka za tražilice za korisnike interneta. Provjerite je li vaša stranica navedena na svim glavnim tražilicama. Na taj način Big Daddy ažuriranje neće imati tako dramatičan učinak na vašu web-lokaciju za e-trgovinu.

Čini se da web stranice koje imaju veliki broj dolaznih poveznica uživaju razumnu količinu uspjeha od ažuriranja Google Big Daddyja. Dobra je ideja zamoliti webmastere koji imaju proizvod ili uslugu koja nadopunjuje vašu web stranicu da dodaju poveznicu za vašu web stranicu na svoje web stranice. Međutim, prije nego što to učinite, trebali biste se uvjeriti da je tvrtka ugledna i da ima dobru evidenciju korisničke službe. Također, budite sigurni da njihova stranica sadrži kvalitetan sadržaj koji je vrijedan posjetiteljima.

Iako Googleovo novo Big Daddy ažuriranje može imati privremeni loš učinak na neke web stranice, to se često može prevladati jednostavnim uvođenjem nekoliko izmjena na vašoj web stranici. Prije svega, pokušajte povećati broj stranica koje povezuju na vašu web stranicu. Zatim provjerite svoje web mjesto kako biste bili sigurni da sve stranice sadrže kvalitetan i dobro napisan sadržaj. Ako je vaša web stranica uglavnom sastavljena od puno oglasa i odlaznih veza, nemojte očekivati da ćete imati povoljan rang među glavnim tražilicama. Kako biste postigli i održali uspješno rangiranje među tražilicama, morate redovito ažurirati i dodavati nove sadržaje na svoju web stranicu. Imajte na umu da nema dostupnih prečaca ili brzih rješenja za poboljšanje rangiranja vaše stranice. Za uspješnu web stranicu potrebno je vrijeme i strpljenje.