HEKLANJE

Blog Farm Pro Recenzija

TEMU APP 100 E KUPON

Prije nego što počnemo, upozorit ću vas da Blog Farm Pro nije za lažno razmišljanje. Morat ćete biti prilično iskusan web korisnik da biste shvatili puni potencijal ovog skupa alata. Posebno ćete morati biti upoznati sa softverom Web Host Manager/Cpanel. Rekavši to, postoje vrlo korisni videozapisi snimanja zaslona koji detaljno opisuju svaki glavni proces pa ako možete naučiti, možete koristiti BFP.

Idemo na recenziju… rijetko se pojavi dio softvera koji me pokreće kao ova fantastična ponuda od nekoliko momaka koji su uspjeli stvoriti vjerojatno najmoćniji skup alata koje možete pronaći na internetu za pomoć profitirate od bloganja.



U slučaju da niste čuli, bloganje je u modi. Postoje čak i priznate nagrade za blogove koje ovaj fenomen modernog doba čvrsto stavljaju na kartu kao nešto što gotovo svakome daje priliku da izrazi svoje mišljenje i započne dijalog s onima koji su istog mišljenja. Vrlo jednostavno, blog je internetski dnevnik s mogućnošću da čitatelji komentiraju unose koje objavi vlasnik bloga. Blog je izvrstan ‘graditelj zajednice’.

Djelomično zbog uključenih društvenih aspekata, tražilice apsolutno vole blogove i njihovo korištenje kao načina zarađivanja s programima poput Google Adsense može biti vrlo isplativo. Korištenjem besplatnog softvera za blogove poznatog kao WordPress vrlo je jednostavno postaviti blog, početi objavljivati sadržaj i, nadamo se, početi profitirati od klikova na vašem Adsenseu.

Jednom kada krenete ovim putem ubrzo počinjete shvaćati da tri ili četiri bloga jednostavno nisu dovoljna ako želite dobro zaraditi s programima za kontekstualno oglašavanje kao što je Adsense. Ovdje se sve svodi na čiste i jednostavne brojke. Kako biste zaradili pravi novac ovom metodom, morate dramatično povećati broj blogova koje posjedujete.

Početni cilj bio bi sedamsto do tisuću WordPress blogova. Imajući ovo na umu, nakon što vidite koliko je vremena potrebno za postavljanje jednog bloga (iako je postupak instalacije vrlo jednostavan), shvatit ćete da bi vam moglo trebati jako puno vremena da postavite dovoljno blogova da počnete dobro zarađivati. Kada govorimo o ovakvim brojevima, sustav se naziva farma blogova. Korištenjem blog farmi postoje neki vrlo uredni prihodi koji se zarađuju na internetu, ali to zahtijeva rad.

Iz tog sam razloga bio vrlo uzbuđen kad me prijatelj upoznao s Blog Farm Pro. Za minimalno ulaganje dobivate pristup ekskluzivnom web-mjestu za članstvo koje vam nudi sveobuhvatan skup alata koji vam omogućuju da u jednom danu napravite od deset do čak tri stotine blogova ili više. Nisam pokušao izračunati koliko mi je vremena ova stranica uštedjela, ali znam da govorimo o danima, a ne o satima.

Evo kratkog pregleda glavnih alata dostupnih korisniku Blog Farm Pro.

Alati za blog farmu



Ako razmišljate o pokretanju osobnog bloga pomoću besplatnog domaćina bloga, dobra je ideja malo istražiti gdje ćete postaviti svoj “dom”. Danas se pojavljuje mnogo besplatnih hostova za blogove jer je bloganje postalo nevjerojatno popularno! Ovo su stvari koje treba uzeti u obzir kada tražite besplatnog domaćina bloga:

PREDLOŠCI

Pruža li domaćin bloga širok raspon predložaka? Je li lako prilagoditi? Postoji li vodič za korisnike o predlošcima?



Osvježenje je vidjeti blogove koji izgledom odgovaraju osobnosti blogera. Pronađite voditelja bloga kod kojeg možete jednostavno personalizirati izgled kako biste ostavili trajan dojam na gledatelje.

JEDNOSTAVNOST KORIŠTENJA

Koliko domaćin bloga olakšava korisnicima da počnu pisati blog? Morate li pročitati niz dugih uputa prije nego što počnete?



Osobno bloganje trebalo bi biti zabavno i jednostavno, pa ako ga voditelj bloga zakomplicira time što je previše pretrpan ili ne pruža dovoljno informacija da biste započeli, to može biti pomalo zastrašujuće. Trebali biste se moći prijaviti i odmah moći početi objavljivati!

PODRŠKA

Koliko prođe prije nego što odgovore na vašu e-poštu ili zahtjev za podršku? Imaju li uopće dostupan kontakt? Imaju li odjeljak s često postavljanim pitanjima?

Različiti domaćini blogova imaju različite pristupe rješavanju problema svojih korisnika. Često, ako je domaćin relativno nov, oni bi ili trebali uložiti više truda kako bi pomogli svojim klijentima da ih natjeraju da ostanu i nastave koristiti njihovu uslugu.

ZAJEDNICA

Tražite li druge blogere da čitaju, ocjenjuju i recenziraju vaš blog? Želite li steći prijatelje u procesu svog putovanja kroz bloganje? Jeste li zainteresirani pročitati što drugi ljudi imaju za reći na svojim blogovima?

Ako želite pokrenuti svoj blog i da drugi blogeri brzo provjeravaju vašu stranicu, potražite domaćina bloga koji je također zajednica koja će vam pomoći da još više uživate u bloganju!

BITI PLAĆEN ZA BLOG

Bonus za svakog blogera je plaća za blog! Mnogi domaćini blogova dodaju više značajki svojoj usluzi kako bi privukli više korisnika.

Jedan takav host je Blog Charm, koji svojim korisnicima plaća postotak prihoda od oglasa koji generiraju. Svaki put kada korisnik bloga dobije posjetitelja, taj će korisnik biti plaćen.

Postoji mnogo drugih besplatnih domaćina blogova, pa prije nego što odlučite gdje ćete se skrasiti, razmislite koje su vam značajke važne.