HEKLANJE

Blog i Ping Vaš put do prometa

TEMU APP 100 E KUPON

Ako imate web stranicu, onda ste sigurno zainteresirani da ona bude što bolja na ljestvici tražilica. Međutim, jeste li znali da imate određenu kontrolu nad postizanjem dobrog rangiranja i povećanjem prometa? To je točno; možete uzeti uspjeh svoje web stranice u svoje ruke i povećati promet i prihod blogovanjem i pinganjem. Ne znate što su bloganje i pinganje? Čitajte dalje kako biste saznali!

Bloganje



Blog je samo skraćeni način da se kaže web dnevnik, koji se može usporediti s online dnevnikom. Međutim, blogovi ne moraju biti osobni podaci. Mogu uključivati vijesti, misli, mišljenja, izazove, povijest i sve što bloger želi. Najvažniji aspekt bloga je da se ažurira prema rasporedu i redovito sa svježim novim sadržajem. Neki blogeri dodaju novi sadržaj jednom tjedno, dok drugi blogiraju svakodnevno ili više puta dnevno. Ovo je mjesto gdje povećano rangiranje u tražilicama dolazi u igru. Budući da uvijek ima svježih novih sadržaja, web-mjestu se pridaje veća težina nego da nema novog sadržaja. To rezultira boljim rangiranjem u tražilicama i povećanim prometom.

Pinganje

Ping je jednostavno program koji šalje poruku drugom poslužitelju ili računalu kako bi dobio odgovor. Tako, na primjer, ako ažurirate svoj blog, želite pingati tražilice kako bi vaše stranice bile indeksirane, a vaša stranica bolje rangirana.

Zašto blog i ping?

Vjerojatno znate da ako se vaše web mjesto ne pojavi u tražilicama, malo je vjerojatno da ćete dobiti tonu prometa, a ako imate web mjesto želite promet. Dakle, najbolje je pisati običan blog, pingati tražilice i vaša će se stranica indeksirati znatno brže nego što bi inače. Ulažući malo dodatnog rada, vaša će stranica biti indeksirana s tražilicama i neizbježno veći promet.

Na Internetu postoji mnogo besplatnog softvera za blogove koji možete jednostavno povezati sa svojim web mjestom i započeti s blogovanjem. Uključivanje RSS kanala, koji su pingovi, znači da će tražilice znati da ste vani i kao rezultat toga početi indeksirati vašu stranicu. Dakle, ako želite povećati svoj promet, počnite pisati blog i pingati i vidjet ćete razliku u prometu u žurbi.