HEKLANJE

Proizvodi za izbjeljivanje zubi – istinita ljubavna priča

TEMU APP 100 E KUPON

Bilo je toliko mnogo proizvoda za izbjeljivanje zubi pronađenih u zubarskom prolazu u lokalnoj trgovini da Jonathan nije mogao odlučiti koji je najbolji za njega. Sve što je želio bilo je da konačno ima bijele zube, ali nakon što je pogledao oko sebe nije mogao odlučiti koliko bi točno trebao koštati blistavi osmijeh. S obje njegove strane bila je raznolika količina proizvoda za izbjeljivanje zubi, a police su bile apsolutno prepune gelova, pasta za zube i krema koje su se sve hvalile kao apsolutno najbolji izbor u izbjeljivačima zuba.

Uza sve svoje brige oko toga koliko bi trebao koštati blistav osmijeh, Jonathan se uhvatio kako uzima svaki izbjeljivač zuba oko sebe i čita informacije o proizvodu u sebi, ali naglas. “Ovaj gel za izbjeljivanje zubi eliminira mrlje i jamči bijele zube o kojima ste oduvijek sanjali,” rekao je jednom proizvodu za izbjeljivanje zubi, kao da mu kutija izbjeljivača nekako odgovara. “Ovaj proizvod također obećava jamstvo izbjeljivanja zubi – ili vam vraća novac.” Jonathan se počeo više brinuti; sve što je želio bilo je izbijeliti osmijeh prije sutrašnjeg velikog spoja sa Sheilom – sreli su se baš u ovoj samoposluzi prošli tjedan.



Baš kad je Jon osjetio da bi se mogao utopiti u moru proizvoda za izbjeljivanje zubi, posegnuo je za još jednim lijekom za bijele zube i stavio svoju ruku na nečiju ruku koja je također posezala za istim proizvodom koji je obećavao nisku cijenu blistavog osmijeha. Podigao je pogled s ruke na one iste prodorne zelene oči koje je sreo prošli tjedan. “Što radiš ovdje Sheila?” Pitao ju je.

Rekla mu je da će doći do izbjeljivača zuba iz istog razloga kao i on; htjela je imati lijepe bijele zube kad ga sutra sretne. Stoga se vratila u trgovinu po proizvode za izbjeljivanje zubi, ali je vidjela Jona kako pregledava sve proizvode iz istog razloga. “Pa, ne znam koliko bi mogao koštati blistavi osmijeh, ali možda znam jednu stvar.” Jon joj je rekao sa svojim vlastitim blistavim osmijehom. “Znam da mi je drago što smo oboje nervozni zbog iste gluposti i zbog toga mislim da će sutra biti početak nečeg apsolutno prekrasnog.” I bilo je.

Koje igre povezujete s ljetom?

Dobili smo sljedeći izbor: Zabranjeni otok. Palme, otok, ocean, istraživači u potrazi za misterioznim artefaktima. Nema veze što će otok