HEKLANJE

Blog marketing, novi hit ili zastarjelo?

TEMU APP 100 E KUPON

Blog marketing, a blogeri su mediji. Whitehouse među ostalim mjestima sada priznaje blogere kao članove medija, stoga blog marketing mora biti medijski agent. Ne, pitanje je kako iskoristiti tu točku i učiniti to sada prije nego što konkurencija otkrije ovu nagaznu minu.

Jedan od načina da koristite blog marketing je izgraditi svoj popis e-pošte putem bloga, a također i da vaš blog postane taj popis e-pošte. Poticanje čitatelja da se pretplate putem RSS-a ili e-pošte jedan je od načina da to učinite. Ali kako povećati popis pretplatnika?



Učinite pretplatu jednostavnom – priložite vezu uz svaku svoju objavu s vezom za pretplatu.

Ostanite usredotočeni – Neka vaše objave budu ograničene na temu vašeg bloga. kada koristite blog marketing lako je napraviti jedan brzi post o svojoj ženi, djeci ili vremenu i to mijenja cijeli fokus bloga.

Ponuditi mito – To je etičko mito, u obliku besplatne e-knjige, izvješća, e-tečaja ili audio serije. Obično ovo funkcionira samo s pretplatama putem e-pošte vezanim uz automatske odgovore jer isporuku bonusa želite uvjetovati pretplatom. Ako imate WordPress blog, upotrijebite besplatni dodatak Feedvertising za povezivanje na stranicu za preuzimanje za vaš besplatni dar. Budući da se Feedvertising veze prikazuju samo u feedu (a ne u objavi), samo će pretplatnici na feed vidjeti vezu i imati pristup bonusu.

Koristite virusne e-knjige – Ovo je zaokret u strategiji etičkog podmićivanja, ali umjesto toga dopuštate drugim ljudima da poklanjaju vašu PDF e-knjigu ili je čak stave u paket za prodaju s drugim proizvodima. PDF zauzvrat promovira vaš blog. Pogledajte ovaj post da vidite kako sam svoje besplatno izvješće Viral Copy povezao s knjigom koja je nekoliko dana bila na vrhu Amazonove liste bestselera.

Namjenska odredišna stranica za pretplatu – Napravite stranicu koja je posvećena samo dobivanju pretplate i usmjerite promet na nju sa svog bloga, AdWordsa ili bilo kojeg drugog izvora koji želite. Možete ga čak staviti na jedinstveni URL i dodati strategiju etičkog podmićivanja za povećanje broja prijava. Za više informacija o tome kako to učiniti s AdWordsom pročitajte ovaj članak, a zatim ovaj.

Slijedeći ovih pet koraka, vaš će blog brzo pridobiti pretplatnike, pod uvjetom da koristite jedinstven relevantan sadržaj.