HEKLANJE

Bloganje s gostima

TEMU APP 100 E KUPON

Vjerojatno već znate da je uloga poslovnog bloganja postala vrlo važan element u vašim mrežnim marketinškim strategijama. Problem s nekim poslovnim blogovima je taj što je vlasnik tvrtke često prezauzet da bi redovito razvijao nove materijale.

Mnogi pokušavaju to učiniti sami i na kraju ispuštaju loptu i blog ostaje potpuno besposlen dok se interes smanjuje do treptaja svijeće.



Ako se nađete u ovoj poziciji, postoje tri spremna rješenja koja vam mogu pomoći da shvatite svoje blogersko putovanje, a istovremeno zadržite interes među čitateljima.

Prvo rješenje uključuje zapošljavanje jednog ili više slobodnih pisaca koji mogu razviti sadržaj za vaš blog. Ti pojedinci čak mogu biti odgovorni za postavljanje materijala na internet tako da vi to ne morate. Ako možete razviti proračun za to, onda će ovo rješenje imati smisla jer će sadržaj biti originalan, svjež i bez upotrebe ruku.

Kvalitetan freelancer trebao bi biti u mogućnosti istražiti teme koje biste željeli pokriti i dostaviti izvješće u stilu bloga za vaše čitatelje zajedno s povratnim poveznicama i fotografijama ako je potrebno.

Drugi pristup možda neće zahtijevati nikakav novčani izdatak, ali zahtijeva vrijeme i umrežavanje. Ovaj pristup također uključuje lociranje pojedinaca u vašem području stručnosti koji su voljni dati besplatan komentar za vaš blog u zamjenu za autorsku liniju i primjenjive veze.

Ovo je radno intenzivno jer ćete možda morati uspostaviti naknadni kontakt kako biste bili sigurni da je unos na blogu na pravom putu. Također ćete morati sami objaviti blog ili pozvati člana tima da to učini umjesto vas. Ovaj pristup funkcionira ako imate malo vremena za koordinaciju ponude sadržaja.

Treći pristup je putem besplatnih članaka iz imenika besplatnih članaka. Obavezno slijedite smjernice web-mjesta, ali ovaj pristup može vam omogućiti da izvučete iz širokog spektra stručnjaka u svom području i omogućiti vam da postavite cijeli članak i autorski redak na svoj blog. Nadoknada za pisca je određena izloženost, dok vi možete locirati materijal koji je relevantan za vaše jedinstvene potrebe bez potrebe da ga pišete i bez da tražite od bilo koga da piše umjesto vas. Pristup zahtijeva malo vremena i truda, ali bez novčanih izdataka.

Bloganje je doista postalo važan element u online marketingu. Također je korišten za podizanje povjerenja koje posjetitelji bloga pružaju vašem poslovanju. Razlozi koje vlasnici tvrtki navode za nerazvijanje bloga često su povezani sa strahom od nepoznatog alata i osjećajem da nemaju vremena dugoročno se posvetiti blogu. Ovaj članak nudi prijedloge kako prevladati strah od bloga.



Kao i u svim područjima poslovanja, ponekad samo morate pošteno procijeniti svoje potrebe i zatim kreativno prevladati prepreke koje vam možda stoje na putu. To se može učiniti i vaša će stranica biti bolja za poduzimanje tog prvog koraka dok posjetitelji stranice dobivaju vrijedne informacije koje vi usmjeravate ili odabirete.