HEKLANJE

Blogovanje na najneobičnijim mjestima

TEMU APP 100 E KUPON

Nedavno istraživanje blogova MySpace ispitalo je rast bloganja i kako ono utječe na korisnike. Iako su se točne brojke skrivale od očiju javnosti, popularna društvena stranica pokazala je da se razvijaju trendovi prelaska s mlađe generacije na zreliju publiku. Srednja dob se neznatno povećala tri uzastopne godine i kako se sve više pojedinaca prijavljuje na internet, društvene stranice poput MySpacea i Facebooka nastavit će se širiti i razvijati. Vlasnici internetskih tvrtki i trgovci više ne bi trebali ignorirati ove generacijske smjene među internetskim establišmentom. Zapravo, pametni vlasnici web stranica već neko vrijeme znaju za ovaj trendovski tijek događaja i pokušavaju iskoristiti marketinšku prednost u odnosu na većinu, ako ne i sve svoje izravne konkurente. Uključuje li vaš marketinški plan takvu strategiju?

Nedavno je najveći svjetski internetski portal predstavio 360 Blog Yahoo. Brzo rastuće mjesto za osobnu komunikaciju slično je drugim društvenim stranicama i privlači široku publiku s različitim interesima. Kako se usluge Yahooa šire u industriji usluga blogiranja, vlasnici web stranica nastojat će potvrditi prisutnost i uspostaviti čvrst temelj unutar ove usluge. Također, vlasnici web stranica mogu odgovarati na različite teme i teme istomišljenika kako bi reklamirali (barem neizravno) svoje online poslovanje i/ili razvili velik broj povratnih poveznica. Ove taktike prilagođene tražilicama dovest će više posjetitelja na vašu stranicu, a usluga je besplatna – svakako privlačna opcija za svaku tvrtku s proračunom bilo koje veličine.



Godine 2006. na web stranici posvećenoj vjeronauci stvorena je nova interaktivna sekcija za crkveno bloganje, duhovno vodstvo i društveno umrežavanje. Cilj je bio povećati članstvo u mjesnoj crkvi i pružiti mnoštvo usluga zajednici. Jody Blanton, iskusni internetski trgovac i crkveni đakon koji je stvorio originalnu stranicu 1997., opisao je promjene i zašto su bile potrebne. “Internet je narastao do točke kada više nismo mogli ignorirati ono što bi mogao učiniti za nas. Mi smo mala crkva, pa smo odlučili stvoriti ovaj interaktivni odjeljak i pustiti ga da raste. Od prošle godine, naše je članstvo gotovo poraslo trideset posto. Ove pozitivne brojke pripisujemo našoj stranici i brojnim odgovorima na naše unose na blogu. Ista formula koju koristim za dovođenje kupaca korištena je za dovođenje novih članova. Radilo je do savršenstva i nastavit ćemo je koristiti ovaj pristup – djeluje kao šarm”. Ovdje je lekcija za svakog vlasnika internetske tvrtke očigledna.

Iako MySpace blog anketa nije pružila pojedinosti u njihovoj studiji, ne može se poreći da je bloganje moćan alat za bilo koju internetsku tvrtku. To bi trebao biti središnji dio svake internetske strategije za privlačenje veće baze kupaca i lako se uklapa u svaki proračun.

Zaštitite svoju kožu

Oštrost ljeta i zime može uzeti danak na stanje naše kože. Kako biste se brinuli o svojoj koži tijekom cijele

Muka mi je: što učiniti?

Što učiniti s bolešću. Poznato je da izvan sezone, kao i naglo zahlađenje, često pridonosi pogoršanju kroničnih bolesti. Možda ste