HEKLANJE

Zaštitite svoju kožu

TEMU APP 100 E KUPON

Oštrost ljeta i zime može uzeti danak na stanje naše kože. Kako biste se brinuli o svojoj koži tijekom cijele godine u svim godišnjim dobima, upotrijebite ove jednostavne savjete kako biste zaštitili svoju kožu iznutra i izvana.

Iznutra:



Vodu pijte ravnomjerno tijekom dana – najmanje dvije litre ili 8 čaša. Za vrućeg vremena vjerojatno će vam trebati više jer će vaše tijelo koristiti više vode za regulaciju vaše tjelesne temperature.

Ako vam je teško piti vodu tijekom dana, povećajte unos hrane s ‘visokom količinom vode’ – salate, voća i povrća.

Pića poput alkohola, kave i tradicionalnog čaja imaju dehidrirajući učinak na tijelo. Iako imaju visok sadržaj vode, drugi sastojci ovih pića zahtijevaju korištenje vode za metabolizam. Ukupni učinak je dehidracija, a ne hidratacija tijela.

izvana:

Razvijte dnevnu rutinu za kožu u kojoj čistite, tonizirate i vlažite svoju kožu ujutro i navečer kako biste je održali u vrhunskom stanju. Čak i ako još niste ušli u ovu rutinu, nikad nije kasno i nakon nekoliko tjedana vjerojatno ćete biti više nego zadovoljni rezultatima.

Nemojte riskirati – opečena koža je oštećena koža. Tijekom ljeta steknite naviku redovitog nanošenja kreme za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom.

Ponovno nanesite kremu za sunčanje prije i poslije plivanja i zapamtite da ultranasilne zrake mogu doprijeti do vas za oblačnih dana i dok ste u hladu.



Između 11 i 15 sati budite posebno oprezni i ostanite unutra ili u hladu kako biste izbjegli najjače sunce dana.

Redovito prskajte lice tijekom dana.

Odaberite široku, pamučnu, svilenu ili lanenu odjeću koja omogućuje prirodno isparavanje znoja.



Nosite šešir kako biste zaštitili glavu od topline.

Završite dan obilnim nanošenjem kreme za poslije sunčanja – umirujuća aloe vera je najučinkovitija.

Zbogom krizo!

Samo lijeni ne govore o krizi, već misli onaj tko o njoj šuti. O njemu. Ljudi netremice bulje u televizore,

Savjeti za ljepotu

Ljepota je bit. Izgledati lijepo znači imati jednu od najvećih udobnosti u životu. Izgledati lijepo znači biti primijećen. I koji