HEKLANJE

Savjeti za ljepotu

TEMU APP 100 E KUPON

Ljepota je bit. Izgledati lijepo znači imati jednu od najvećih udobnosti u životu. Izgledati lijepo znači biti primijećen. I koji ne žele biti primijećeni. Riječ ‘ljepota’ ima brojne sinonime, slatka, pametna, prekrasna, zgodna i zgodna, seksi, elegantna i na kraju krajeva lijepa.

Kada upotrijebimo riječ ljepota ili lijepo, to jasno ukazuje na našu sklonost prema nečemu ili predmetu koji nam se najviše sviđa. Priroda je najljepši objekt koji imamo u kojem uopće postojimo. Riječ lijepa riječ je ženskog roda. Kada slušamo riječ ljepota ili lijepa, pretpostavljamo lijepo, cool, šarmantno i zgodno lice. Dječaci ili muškarci ne moraju biti lijepi, već moraju biti zgodni.



Bez obzira jeste li cool lijepa djevojka/žena ili zgodan dečko/muškarac; morate biti pametni, inteligentni i marljivi. Vaša pamet, inteligencija i marljivost odražavaju se u vašoj osobnosti. A vaša osobnost ovisi o tome kako se ponašate i kako se družite s predmetima ili osobama oko sebe. Vaša osobnost je integracija vašeg tijela, uma i duše. Umjesto toga, vi ste osoba velikog srca s visokim IQ-om. A spajanje ljepote s vašim umom i dušom čini vas bićem kojeg ćete primijetiti. A koji to ne žele.

Dotjerano dijete biva zapaženo u svom pripremnom razredu, zgodno biva zapaženo na igralištima, seksi čipka biva zapažena ponekad na ulicama, a ponekad u diskotekama. Pametna i odvažna osoba biva zapažena u društvu. Pametan/lijep menadžer biva zapažen na sastancima odbora.

To znači da ljepota ima svoje mjesto posvuda, ona stvara svoje mjesto, ona postoji. Postoji u svakom biću. Neko vrijeme nije izgledao iako je tu. To je zato što osoba ne brine o svom tijelu, tj. o koži, noktima, očima, kosi itd.

Brinuti se o svom tijelu znači brinuti se o sebi, a za to ne morate ulagati dodatni napor, ne morate staviti dodatnih sat vremena u svoj radni raspored. Jedino što trebate posvetiti je minimum potrebne pažnje. Morate regulirati svoj životni stil, morate otkriti načine života i morate se nadzirati pravilnom njegom.

Kako to radiš?

Evo nekoliko savjeta koji vas čine uočljivom osobnošću u masi, a vaše tijelo zdravim, seksi i sveukupno lijepim.
1. Pijte 8 do 12 čaša vode svaki dan, više vode znači osjećati se manje gladni, konzumirati manje hrane i stoga biti u formi i uvijek izgledati energično.
2. Vodu možete piti u redovitim razmacima od pola sata ili tako, dok ste u uredu ili na dužem putovanju, nosite bocu s vodom sa sobom.
3. Uzmite uravnoteženu prehranu bogatu ugljikohidratima, vitaminima, mineralima i dobrim mastima.
4. Smanjite kalorije; ne uzimajte hranu koja daje puno kalorija i manje hranjivih tvari.
5. Hranjive tvari su potrebne da vas drže podalje od bolesti i tako vam pomažu da budete lijepi
6. Uzmite malo korijena cikle, narežite na sitne komadiće i sameljite. Iscijedite ga i masirajte lice 5 minuta sokom od cikle. Operite / istuširajte se nakon 10 minuta s blagim sapunom ili gram brašnom. Osjećat ćete se opušteno, a lice će vam zablistati.
7. Pomiješajte med s vodom i pijte svakodnevno ujutro. Tako će vaša koža ostati sjajna i glatka.
8. Masirajte tijelo mlijekom. Hidratantna krema u mlijeku održat će vašu kožu glatkom i zdravom.
9. Održavajte sobnu temperaturu umjerenom, koristeći ovlaživače. To će vašu kožu zaštititi od isušivanja.
10. Ako se predugo ili malo tuširate, mrtva koža s vašeg tijela se automatski uklanja. Nemojte trljati tijelo ručnikom. Budite nježni prema svojoj koži.
11. Ako izađete na sunce, vaša koža će izgubiti svoju ljepotu. Uzmite sok od krastavca i sok od rajčice i nanesite na kožu, istuširajte se nakon 10 minuta. To će učiniti vašu kožu svijetlom.
12. Uzmite latice ruže i sameljite ih. Pomiješajte s vrhnjem na vrhu mlijeka. Istuširajte se nakon 10 minuta.

Zato povedite malo računa o svom tijelu i ostanite zdravi, zgodni, lijepi, pametni i odvažni.
Budite primijećeni!!!



Tania je spisateljica www.ultimate-cosmetics.com