HEKLANJE

Domaći sprej protiv komaraca: potpuno prirodan, ali učinkovit!

TEMU APP 100 E KUPON

Priznajmo, komercijalna ponuda sprejeva protiv komaraca svake je godine bogatija: za djecu, odrasle, osjetljivu kožu, pokrivenost od najmanje 8 sati, protiv svih vrsta insekata, čak i tropskih! Ali jeste li sigurni u njihovu učinkovitost? Što je s njihovom sigurnošću na koži?
Uglavnom se radi o industrijskim proizvodima , bogatim kemikalijama, koji se, s jedne strane, pokazuju kao prikladni protiv ugriza, s druge strane mogu ugroziti nježnu kožnu barijeru s često neugodnim učincima.
Ipak, u prirodi postoje rješenja prikladna za tu svrhu, netoksična i osjetljiva , uz puno poštivanje našeg zdravlja i okoliša oko nas.
Jeste li znatiželjni naučiti kako napraviti domaću formulaciju bez ikakvih kontraindikacija? Započnimo!
domaći sprej protiv komaraca 4
Domaći sprej protiv komaraca: evo kako ga pripremiti!
Da biste napravili ovaj učinkoviti sprej za ujede insekata, nabavite:
boca s čistim isparivačem, 1
eterično ulje eukaliptusa, 30 kapi
destilirana voda za vještice lijeska, 120 ml
alkohol za hranu, 1 žličica
Vratimo se korak unazad i bolje opišimo funkciju sastojaka.
Destilirana voda od hamamelisa , nježna na koži, dostupna je u bilo kojoj specijaliziranoj travarici, ali ako imate poteškoća, možete je zamijeniti bilo kojom drugom vrstom destilirane vode koja je prisutna u vježbi.
Što se tiče suštine od eukaliptusa, to je poznato kao ova biljka ima karakteristiku odbijanja protiv očiti insekata znanstvene provjerljivosti, ali postoje i drugi jednako valjani formulacije: jedan u geranija, citronele ili limonina. Njihov oštar miris spriječit će komarce i komarce izvan vaše kože.
Ispostavilo se da je alkohol u hrani ili ekološki tekući sapun izvrstan nositelj hlapivih svojstava esencijalnih ulja, sprječavajući njihovo otapanje u vodi.
Ulijte sve elemente u posudu i pomiješajte ih žličicom, a zatim pomoću lijevka prebacite dobivenu tekućinu u bočicu s raspršivačem, ponovno zatvorite i isparite malu količinu na koži.
Bit ćete zaštićeni od bilo kakvog napada satima i satima! Riječ ne samo o recikliranju!

Prikaz knjige: “Trenutni prihod”

“Instant Income” obećava da ćete odmah čuti ‘cha-ching’ i nudi revolucionarne strategije za postizanje istog. Izuzetnog uma gurua za izgradnju

Novi sjaj za web razvoj

SEO Delhi Company je relativno novo poslovno područje koje je, kao što ime sugerira, vrlo blisko povezano s tražilicama. Kada

Kupnja poklona online

Kupnja poklona putem interneta nikada nije bila jednostavnija, a bilo da tražite unikatno umjetničko djelo ili savršen set olovke i

Treba li mi cjenik?

Pozdrav! Paušalni obrtnik koji pruža usluge i izrađuje vlastite proizvode isključivo po narudžbi (nema klasičan web shop, samo stranicu na