HEKLANJE

Kućni poslovni zarađivač koji će vam se svidjeti

TEMU APP 100 E KUPON

Svaki kućni posao treba zarađivača na kojeg može računati. Ovaj je stvarno jednostavan. To je plava boja.

Kako vam plava može zaraditi novac? Lako. Plava gradi povjerenje u vaše izglede i klijente. Ljudi plavu boju povezuju s odanošću i iskrenošću. Mirne je boje i ne gura se i ne viče.



Važno je imati odgovarajuću nijansu plave. Trebalo bi biti srednje do srednje tamno. Svijetlo plava ne funkcionira tako dobro kao što podsjeća na uniforme.

Koristite plavu boju na svojoj web stranici, u oglasima, na ambalaži i, ako je moguće, čak i na samom proizvodu.

Zašto plava boja ima tako pozitivan učinak na ljude? Možda je to zato što je naš svijet obavijen plavim nebom i morem. Plavu boju vidimo u sjenama drveća i plave oči kod mnogih mladunaca životinja.

Iako su se svi uglavnom slagali da je plava boja dio našeg života, nitko nije bio spreman na ono što se dogodilo 1999. godine. To je zaprepastilo cijelu znanstvenu zajednicu.

Dvojica biokemičara koji rade na Sveučilištu Vanderbilt slučajno su otkrili da je plava boja dio ljudskog tijela. Njih dvoje su istraživali lijekove protiv raka i Alzheimerove bolesti. Kada su ubrizgali bakterije s DNK iz ljudske jetre, bakterije su postale bogato plave.

Ponovili su postupak i bakterije su nastavile plaviti. Zahvaljujući ovom iznenađujućem razvoju, znanstvenici vjeruju da se ljudski DNK može koristiti za uzgoj svih vrsta plavih proizvoda poput ruža i pamuka.

Nitko ne zna kamo bi nas ovaj zapanjujući eksperiment mogao odvesti. Hoće li to značiti kraj za plavu boju? U međuvremenu gledajte na plavu boju kao na dar i koristite je gdje god možete. Kombinirajte ga s crvenom ili žutom bojom. Ne možete pogriješiti i možda je upravo ono što tražite.