HEKLANJE

Skulpturiranje tijela, nada iz liposkulpture

TEMU APP 100 E KUPON

Liposkulptura je pojam koji raste među stručnim estetskim kirurzima za opisivanje liposukcije koja se izvodi manjim instrumentima i specijaliziranim tretmanima ne samo da bi proces bio učinkovitiji, već i da bi se ubrzao proces ozdravljenja. Zamislite liposkulpturu kao sljedeću evoluciju osnovne liposukcije.

Liposkulptura je način poboljšanja konture tijela bez vidljivih ožiljaka. Velike količine masnoće uklanjaju se kroz vrlo malu kožu, obično manju od četvrt inča. Ovo je malo teže od neinvazivnih estetskih operacija, ali oporavak je još uvijek mnogo brži nego što je bio. Kada se masne naslage pokažu iznimno otpornima na dijetu ili tjelovježbu, liposkulptura može pomoći u ponovnom oblikovanju vaše siluete.



Masne stanice uklonjene liposkulpturom se ne vraćaju. Dobrobiti liposkulpture su dugotrajne, sve dok se prati zdrav način života koji uključuje tjelovježbu i pravilnu prehranu. Ovo je vrlo važno jer iako se uklonjene masne stanice ne vraćaju, nezdrav način života može ponovno proizvesti stare probleme. Može se tretirati gotovo bilo koji dio tijela, od bedara preko nogu preko trbuha do bokova i leđa, i to je vrlo učinkovit tretman, ali nakon toga još uvijek morate voditi računa o tome.

Liposkulptura je sve popularnija među muškarcima. Svatko želi sliku kakvu zamišlja zdravim životnim stilom, a liposkulptura je posebno uspješna za područja specifična za muškarce kao što su ljubavne ručke, trbuh, brada i prsa, koja čak ni tjelovježba i zdrave navike možda neće moći popraviti na njihovo zadovoljstvo .

Ako se odlučite za ovu operaciju, najvjerojatnije će biti bolova i modrica. Koliko dugo i koliko je ovo teško varira od osobe do osobe, ali trebalo bi se riješiti unutar 3 tjedna, ako ne i prije. Postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste ubrzali proces, uključujući tople kupke i nježne masaže. Nemojte se obeshrabriti ako sljedeći dan ne vidite rezultate, zapravo je potrebno nekoliko tjedana prije nego što jasno vidite krajnje rezultate kozmetičkog postupka.

Ovo dovodi do pitanja je li liposkulptura za vas? Estetska kirurgija, kao i svaka operacija, ima svoje rizike. Prije nego što se podvrgnete zahvatu o tome uvijek trebate pitati liječnika. Ako ste zadovoljni odgovorima, možda je ovo pravi tretman za vas. To posebno vrijedi ako imate dobar tonus kože, ali umjerenu količinu viška masnoće. Ako je to slučaj, neka vam bude ovaj put.

iPod revolucija

iPod ime je za obitelj dlanovnih medijskih uređaja koje je razvila američka tvrtka Apple Computer. Prvi iPod izašao je na

Sinergije bloga i članaka

Koliko vas koji ovo čitate redovito pišete za svoj blog? S obzirom na nedavne statistike, rekao bih prilično malo. Međutim,