HEKLANJE

Zašto je dobar kreditni rezultat važan za vaše poslovanje

TEMU APP 100 E KUPON

Znate li kako je vaš kreditni rezultat?

Znate li uopće ŠTO je kreditna sposobnost?



Nemoj se osjećati loše.

Većina ljudi to ne čini.

Vaš kreditni rezultat govori zajmodavcima kakav ćete zajmoprimac vjerojatno biti na temelju vaše kreditne povijesti. Rezultati u Sjedinjenim Državama kreću se između 300 i 950.

Što je vaš rezultat viši, veća je vjerojatnost da će vam biti odobreni zajmovi po povoljnim stopama i uvjetima plaćanja.

Možda mislite da vaš kreditni rezultat nije velika stvar osim ako ne pokušavate dobiti hipoteku na kuću ili zajam za novi automobil, ali u poslu je vaš kreditni rezultat jednako važan.

Razmotrite ovo:

Možda ćete se htjeti prijaviti za osobni zajam kako biste financirali pokretanje svoje tvrtke.



Kako vaše poslovanje raste, možda ćete htjeti uspostaviti kreditnu liniju kod banke kako biste lakše upravljali novčanim tokovima.

Možda ćete morati kupiti vlastitu zgradu. Možda ćete morati uspostaviti kreditne linije s prodavačima i dobavljačima.

Čak i ako se samo želite prijaviti za kreditnu karticu s koje možete naplatiti kupnju plina za automobil svoje tvrtke, vaš je kreditni rezultat važan. Vratimo se na moje izvorno pitanje: znate li svoj kreditni rezultat?



Nisam ni ja dok me nisu uputili na novu web stranicu koja je nudila izračun moje kreditne sposobnosti samo prolaskom kroz kratku anketu.

Ova web stranica nudi besplatnu kreditnu sposobnost potrošačima iz Sjedinjenih Država samo uz pozivnicu.

Ova anketa nije otvorena za javnost bez preporuke.



Budući da sam pozvan da sudjelujem u anketi, sada mogu pozvati i vas da učinite isto.

Bilo da ste poslovni ili pojedinac, trebali biste imati predodžbu o tome koliki je vaš kreditni rezultat, čak i ako se trenutno ne prijavljujete za kredit.

Poznavanje vaše kreditne sposobnosti i povremeno provjeravanje kreditnih izvješća također vam pomaže da se zaštitite od krađe identiteta i kreditne prijevare.

Osobno sam nedavno bio žrtva krađe kreditne kartice i prijevarna aktivnost je završila kao mrlja na mom kreditu i bila je BOL da se to ukloni.

Nisam ni znao da se to dogodilo sve dok nisam podnio zahtjev za kredit za automobil i dezinformacija se pojavila na mom kreditnom izvješću.

Ako želite ispuniti anketu kako biste dobili svoj kreditni rezultat, idite na poveznicu u nastavku.