HEKLANJE

Oglašavajte na mojoj stranici! – Kompletan pregled.

TEMU APP 100 E KUPON

Nedvojbeno jedan od najpopularnijih trendova na internetu danas je bloganje. Brojke su jednostavno zapanjujuće ako se mora usporediti broj blogova koji su stvoreni. Ovo je nevjerojatan način za interakciju s ljudima koji dijele slične interese i sviđanja kao i vi. Ovaj novi svijet služi kao izvrstan alat za umrežavanje. Zapravo sam to prvi put otkrio kad sam se odlučio oglašavati na svom blogu.

Ponekad na svom blogu objavljujem poslove slobodnog pisca za druge pisce. Poslodavci se na mojoj stranici oglašavaju neizravno. S druge strane, ovu uslugu iznimno cijene moji posjetitelji koji su u potrazi za poslom. Umjesto da posjećuju bezbrojne web-stranice, mnogi pisci dolaze izravno na moj blog kako bi vidjeli što oglašavam na svojoj stranici.



Osobno volim dosljednost pa radije preuzimam solidne projekte s pouzdanim klijentima. Unatoč tome, postoji nešto vrlo privlačno u uzbuđenju potjere. Unatoč činjenici da se ne oglašavam na svojoj stranici kako bih pronašao posao za sebe, uživam u traženju ponuda. Osim toga, cijenim povratne informacije pisaca koji pronalaze posao putem mog bloga. Jednostavno ne mogu zamisliti svakodnevno traženje posla. Pa, zapravo, mogu jer tražim svaki dan. Iskreno govoreći, stvarno ne mogu zamisliti da se oslanjam na potragu za svojim sredstvima za život.

Brojni čitatelji koji posjećuju blog ponekad ostavljaju poruke samo kako bi me obavijestili da su angažirani za jedan ili drugi projekt. Sigurno mi ove poruke uljepšaju dan! Sretan sam što znam da stranica dobro funkcionira. Nažalost, jedan moj čitatelj se uvrijedio što koristim Google oglase na svojoj stranici. Doista je htjela znati zašto se oglašavam na svom blogu radi zarade. Pa zarada je dosta mala. Zapravo sam otkrio da pisci zapravo nisu klikeri. A po mom mišljenju također mislim da klik na jedan ili dva oglasa nije velika cijena za uslugu koju pružam.
Ovo nas podsjeća na pitanje o bontonu bloga. Puno iskusnih blogera pogoršava položaj oglasa. Unatoč tome, ovi bi čitatelji trebali razmotriti svrhu stranice prije donošenja presude.

Razlog zašto se oglašavam na svojoj web stranici je taj što nudi vrijednu uslugu. Naravno, čitatelj ima mogućnost skrolati pored reklama ako nije zadovoljan njima. Ne postoji nikakva obveza da kliknete na oglas. Činjenica je da je nekoliko mojih čitatelja komentiralo da nisu ni primijetili da se oglašavam na svom blogu dok žalba nije objavljena na mojoj stranici. Htio bih zahvaliti toj osobi na žalbi. Na ovaj način moji čitatelji sada odvajaju vrijeme da mi daju nekoliko klikova!

Dijeljenje osjećaja – s kim?

Kad dijelimo svoje brige i osjećaje, želimo biti shvaćeni, a ne osuđivani. Prepoznavanje ljudi koji mogu uspješno igrati ovu ulogu

NATJEČAJ za dodjelu poduzetničkih kredita

Vrsta natječaja Bespovratna sredstva Tema/ sektor Poduzetništvo Županija Sisačko-moslavačka Trajanje natječaja 13.3.2017 – 15.12.2017. Prihvatljivi prijavitelji 1. Subjekti malog gospodarstva