HEKLANJE

Dobijte savršeno purenje sa sjajilom za usne!

TEMU APP 100 E KUPON

Sjajilo za usne je kozmetički proizvod koji prvenstveno koriste tinejdžerice i mlade žene širom svijeta kako bi usnama dale sjaj i suptilnu boju. Sjajilo za usne se distribuira kao viskozna tekućina ili meka kruta tvar. Može biti proziran (prozirno sjajilo za usne može se nanijeti preko običnog ruža za dodatni sjaj) ili različite nijanse neprozirnosti, uključujući mat, svjetlucavi i metalik izgled. Boje su gotovo neograničene!

Sjajila za usne poklon su ženama koje žele ispraviti oblik usana kako bi postigle doista savršenu završnicu lica. Prvo proučite prirodan oblik svojih usana, prepoznajte nedostatke, ako ih ima i odlučite što želite postići te nastavite. Pogledajte dolje za nekoliko sjajnih savjeta!



Imam mala usta s malim usnama
Mala usta s malim usnama? Želite postići punije usne? Nema problema! Oni se lako ispravljaju iznošenjem olovke za usne izvan prirodne linije usana. Radite polako i postojano kako biste oblikovali savršen oblik. Ispunite primerom i na kraju ružem. Glazura na gornjoj usnici također bi stvorila dojam punoće.

Imam velika usta s punim usnama:
Oh! Sretniče! Vaše usne su prirodni predmet zavisti svih žena u blizini! Dakle, kako nanijeti sjajilo na usne za savršenu završnicu? Nanesite tekuću podlogu za šminku na cijela usta, zatim ocrtajte tamnom nijansom ruža unutar prirodnih obrisa usta. Zatim pažljivo i točno unutar ovog obrisa nanesite ruž za usne svjetlije nijanse. Prigušene nijanse dobro pristaju ovakvim ustima. Koristite srednje tonirane boje za usne i izbjegavajte tamno smeđe, boje šljive, svijetle električne ili blijede svjetlucave nijanse.

Imam punu gornju usnicu
Ah, da biste dobili ujednačeniji, simetričniji izgled, jednostavno nanesite tekuću podlogu za šminku na gornju usnicu. Iscrtajte njezinu prirodnu konturu i nanesite tamnu nijansu ruža. Zatim ocrtajte donju usnu tik izvan njezine prirodne konture i naglasite popunjavanjem svjetlije nijanse ruža.

Imam punu donju usnicu
Jednostavno ocrtajte gornju usnicu izvan njezine prirodne konture. Nanesite svijetlu nijansu ruža, au sredinu dodajte malo sjajila za usne. Nanesite tekuću podlogu za šminku na donju usnicu. Obris unutar njegove prirodne konture. Zatim popunite tamnijom nijansom ruža, koristeći kist za usne.

Imam široka usta
Vi ste prirodni govornik! Pokrijte kutove usta podlogom za šminku ili zaštitnim štapićem. Nanesite ruž kistom za usne, zaustavljajući se nekoliko milimetara prije nego što dosegnete kutove usana.

Sjajilo za usne toliko je popularno zbog lakoće nanošenja i koketnog izgleda. Nekim mladim tinejdžerima koristi se kao ‘početna’ šminka. Iako se izgled uglavnom povezuje s mladošću, multinacionalne tvrtke poput Stile i MAC-a proizvode sjajila za usne za vrhunske potrošače.

Neka od ovih sjajila sadrže kolagen ili druge agense za “punoću”. Sjajilo za usne ključno je za moderan make-up stil koji predstavlja Twiggy, izgled pun očiju i maskare koji zahtijeva prozirne, ‘rosne’ boje na drugim mjestima. Može se upariti s dobro umiješanim gelom ili kremastim rumenilom kako bi se postigao ovaj izgled.



Oprema za kampiranje

Prošla je cijela godina otkako ste imali priliku upotrijebiti neke od zaliha opreme za kampiranje koje ste prvotno kupili kako