HEKLANJE

Blogovi: bolji od priopćenja za javnost?

TEMU APP 100 E KUPON

Može se činiti pomalo neodoljivim suočiti se s potrebom da na svojoj stranici prezentirate informacije temeljene na znanju. Još više zastrašuje mogućnost pokretanja poslovnog bloga (b-blog). Možda smatrate da se ima malo toga za reći i da bi bilo teško održavati stalne objave o vašem poslovanju, proizvodima ili industriji neko vrijeme.

RSS kanali



Jedan od najopsežnijih načina da budete u tijeku sa svojom industrijom je da se prijavite za Real Simple Syndication (RSS) feedove s drugih pouzdanih blogova u vašoj industriji. Korištenjem RSS kanala možete biti upozoreni kad god se objavi novi blog. Te se informacije zatim mogu koristiti za razvoj novog personaliziranog bloga za vaše poslovne korisnike i korisnike informacija.

Post na blogu koji stvorite nije samo izrez i lijepljenje informacija na drugom blogu, već vaš osobni pogled na nove informacije o industriji s izravnom vezom na blog koji vam je dao većinu vaših podataka.

Nemojte samo izbacivati informacije. Upotrijebite informacije za pružanje analize i zatim dopustite da te informacije budu isporučene čitateljima kao vjerodostojne i osobne.

Blogovi su koristan način za korisnike informacija da lociraju podatke. Ti se podaci mnogo puta brže pronađu na blogu nego izvori vijesti, osobito ako je blog namijenjen nišnoj industriji koju stručnjaci za vijesti možda ne pokrivaju u velikoj mjeri.

Sjeme zapošljavanja

Jeste li znali da pojedinci zainteresirani za vašu industriju mogu pregledavati poslovne blogove kako bi odredili tvrtku za koju bi mogli biti najviše zainteresirani raditi? Podaci koje dajete važni su pojedincima koji bi mogli biti zainteresirani raditi za vas.

Što mogu naučiti o vama? Tvoj posao? Vaša industrija?



Bolje od priopćenja za javnost?

Poslovni blog može biti važan alat u marketingu vašeg internetskog poslovanja. Iako je priopćenje za tisak važno, za mnoge motivirane potrošače pristup tekućim informacijama ima više smisla od pregledavanja publikacija u industriji u potrazi za vašim najnovijim priopćenjem za tisak.

To ne znači da priopćenje nema nikakvu vrijednost. Istina je da sam veliki zagovornik priopćenja za javnost. Međutim, trebali biste znati da poslovni blog sadrži mnoge od najboljih sastojaka za pružanje najčvršće veze s onima koji su najviše zainteresirani za ono što nudite.



Možete čak dopustiti više članova vaše online tvrtke da objavljuju na poslovnom blogu tvrtke. Time se raspoređuje rad i izvlače iz mnogih različitih iskustava.

Kako uzimati kurkumu kao lijek?

Odakle dolazi kurkuma? Kurkuma porijeklom dolazi iz Azije gdje se već stoljećima koristi kao prirodan lijek. Također, kurkuma se sve

Bolje ponude od eBaya?

Jeste li se ikada zapitali kako ljudi koji prodaju proizvode na eBayu mogu tamo plasirati proizvode i zaraditi? Prva stvar