HEKLANJE

Bolje ponude od eBaya?

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li se ikada zapitali kako ljudi koji prodaju proizvode na eBayu mogu tamo plasirati proizvode i zaraditi?

Prva stvar koju morate učiniti je potražiti kvalitetne artikle, jer ništa neće ubiti vaš posao brže od inferiornih proizvoda kada se prodaje na eBayu. Ali čak i ako tražite proizvode za sebe, želite najbolje što možete dobiti za dobru cijenu, zar ne?



Pa, velika tajna, ako se to tako može nazvati, jest znati kamo otići kako biste pronašli povoljne artikle koje preprodaju na eBayu. Sjajna stvar u vezi s tim je što također možete koristiti ta tajna mjesta da biste dobili sjajne ponude za stvari koje želite zadržati za sebe!

Jeste li spremni za tajnu? Postoje mnogi veletrgovci na mreži gdje možete dobiti iste ponude koje dobivaju prodavači na eBayu. Zaista nije važno što tražite i nije važno tražite li predmete za čuvanje ili za preprodaju na eBayu, naći ćete proizvođače poznatih robnih marki za čak 80% niže od maloprodajne cijene! Ono što treba zapamtiti jest da su neki od njihovih artikala po toliko niskim cijenama da količina koju imaju može biti ograničena.

Možete kupiti mušku jesensku modu poznatih proizvođača kao što su Tommy Hilfiger i Ralph Lauren za čak 66% popusta na maloprodajnu cijenu! Pokušajte pronaći takve ponude lokalno.

Sada kada je vrijeme hladnije, možda ćete htjeti zamijeniti te hladne pamučne posteljine nekim lijepim, toplim flanelskim. Možete ih pronaći do 70% upravo sada na veleprodajnim web stranicama na mreži.

Planirate li se ove godine zabavljati za blagdane? I mi smo!
Možete pronaći izvrsne popuste na bilo što, od blagdanskih pladnjeva do cjelovitih kamenih ili porculanskih setova uz popuste od 35 – 70% na normalne maloprodajne cijene.

Nije me briga kupujete li za sebe ili kupujete da biste prodali na eBayu; to su ponude koje ćete teško bilo gdje pronaći. Ovo znanje može stvarno izjednačiti uvjete za ljude koji žele vlastiti eBay posao.