HEKLANJE

Blogovi mogu biti i za obitelj!

TEMU APP 100 E KUPON

Blog je popularna riječ na internetu posljednjih godina, i to s dobrim razlogom: oni preuzimaju internet i razmjenu informacija kakvu poznajemo. Kao što možda znate, a možda i ne, blog je skraćenica za web log. To je online dnevnik koji može biti o bilo čemu ili bilo kome s temama koje variraju od osobnih razmišljanja preko političkih vijesti do sporta. No, od kakve vam je vrijednosti blog? Obiteljski blogovi postaju sve popularniji zbog načina na koji vam kao obitelji omogućuju da budete u toku s članovima posvuda. Članove svoje obitelji koji se nalaze bilo gdje u svijetu možete informirati o događajima u vašoj užoj obitelji, uključujući rođenja, smrti, pa čak i vjenčanja. Osim toga, obiteljski blog samo je dobar način da se upoznate sa stvarima koje se događaju u svakodnevnom životu vaše obitelji. Ako razmišljate o obiteljskom blogu, vjerojatno biste trebali obratiti pozornost na neke stvari. Evo nekoliko savjeta o tome kako održati dobar obiteljski blog.

Prva stvar koju morate imati na umu s vašim obiteljskim blogom je sigurnost. Blog se može činiti dovoljno sigurnim jer nije ništa više od riječi na web stranici, ali imajte na umu nekoliko stvari. Prije svega, jednom kada nešto postavite na blog, to postaje javno. Uvijek zapamtite to prije nego bilo što objavite bilo gdje na internetu, uključujući blogove. U tom istom smislu, pobrinite se da ograničite sve što čitateljima može dati naslutiti gdje konkretno živite ili bilo koje osobne podatke o vašoj djeci ili obitelji općenito. Držite adrese, telefonske brojeve, pa čak i adrese e-pošte dalje od bloga jer nikad ne znate tko vas traži. Najprije imajte na umu sigurnost i na dobrom ste putu prema zabavnom i uspješnom iskustvu obiteljskog bloganja.



Nakon što shvatite koja je sigurnost potrebna za vaš obiteljski blog, možete početi dodavati sadržaj. Vaš sadržaj ne mora biti ništa posebno. Vaš blog je ono što želite da bude. Ipak, redovito ga ažurirajte. Razlog je taj što želite zadržati one za koje želite da čitaju blog da to redovito čine. Ako ga ne ažurirate redovito, oni se mogu prestati prijavljivati i to poništava svrhu vašeg obiteljskog bloga. Želite imati svježe vijesti, ideje i informacije koje će vaše udaljene članove obitelji redovito i sa zanimanjem čitati. Također, možda biste željeli imati nekakav raspored. Na primjer, uvijek ažurirate ponedjeljkom, srijedom i subotom. Na taj način čitatelji znaju kada trebaju provjeriti nove vijesti i informacije o vašoj obitelji. Također će vas držati usredotočenim ako imate nekakav raspored uz koji se slažete.

Neke blog aplikacije uključuju ploču za čitatelje da vam pišu poruke ili raspravljaju o sadržaju vašeg bloga. Ako je to slučaj s blogom koji ste odabrali, onda svojim čitateljima dugujete da ga pripaze. Ako objavljuju pitanja ili komentare, pobrinite se da ih redovito potvrđujete ili im se obraćate. Ako radite na obiteljskom blogu, tada će mnoge od ovih poruka biti od članova obitelji koji se nalaze daleko pa će to biti dobar način da ostanete u kontaktu s njima. Čak i ako nisu članovi obitelji, vaši čitatelji će se zainteresirati za ono što čitate pa, imajući na umu sigurnost, ipak biste trebali priznati njima i njihovim pitanjima i komentarima.

Blogovi su posljednjih godina postali u modi na internetu. Ako se želite uključiti u ludilo, obiteljski blog može biti fantastičan način za to. Obiteljski blog odličan je način da ostale članove obitelji i daleke prijatelje informirate o događanjima unutar svoje obitelji, kao io nekim svojim osobnim mislima i osjećajima o brojnim stvarima. Međutim, postoji nekoliko savjeta koje biste trebali imati na umu dok radite na svom obiteljskom blogu. Provjerite jeste li sigurni i pametni s osobnim podacima, redovito ih ažurirajte i potvrdite odgovore na svoj obiteljski blog. Slijedite ove jednostavne savjete i trebali biste u potpunosti uživati u iskustvu obiteljskog bloganja.