HEKLANJE

Blue Cash iz American Expressa – Vaša povratna kartica!

TEMU APP 100 E KUPON

Nova kartica, BLUE CASH iz American Expressa izvrstan je program rabata koji vam nudi brojne mogućnosti za zaradu gotovine na kupnji. Kartica je prikladna za vas ako svake godine trošite velike troškove na kupnje. Čini se da je godišnji kredit na vašem računu dobra nagrada ako vam nisu potrebni česti popusti na letačke milje ili za boravak u hotelu.

Iskoristite povlasticu rabata koja se nudi kao dio BLUE CASH-a od American Expressa i njegova konkurentna APR će vam omogućiti da nosite saldo bez da upadnete u zamku dugova.



Prednosti kreditne kartice American Express BLUE CASH

BLUE CASH od American Expressa nudi vam sve između 0,5% i 5% povrata gotovine na kupnju. Ovu ponudu možete iskoristiti i na benzinskim postajama, drogerijama i supermarketima. Kartica vam daje 0% uvodne godišnje postotne stope ili APR-a za 6 početnih mjeseci, nudeći vam izbor pune ili prekovremene isplate. Štoviše, ove pogodnosti možete koristiti bez ikakve godišnje naknade.

Kartica također nudi nisku stopu prijenosa stanja i fiksni APR od 4,99% za razdoblje stanja. Također možete napraviti fleksibilno plaćanje prekovremenog rada. Redovna kamatna stopa iznosi 13,24%.

BLUE CASH od American Expressa poznat je po povratu gotovine pri kupnji. Najniži dopušteni rabat je 0,5%, a najveći dopušteni rabat je 5%. Opća kupnja čini vas kvalificiranim za 0,5% rabata ako potrošite manje ili jednako 6500 USD; kad vaši troškovi prijeđu marku od 6500 dolara, dobivate popust od 1,5%. ‘Svakodnevne kupnje’ donose vam 1% rabata do limita od 6500 USD i 5% iznad 6500 USD.

Kao i druge American Express kartice, BLUE CASH od American Expressa je paket za teške uvjete koji nudi dodatne pogodnosti. Kupci koji koriste ovu karticu mogu i uživaju u proširenim jamstvima, zaštiti pri kupnji, povratu i zaštiti od prijevare. Ako često putujete, možete iskoristiti posebne ponude putovanja, osigurane hotelske rezervacije, globalnu pomoćnu telefonsku liniju i uslugu hitne zamjene kartice. U ponudi su i medicinske i pravne usluge.

Međutim, tu su uključeni neki propisi pa vam je dopušteno koristiti povrat gotovine tek nakon što prođe 14 mjeseci nakon otvaranja kartice. Nagrade za povrat gotovine su kredit na vašem mjesečnom izvodu, koji vas blagoslivlja uštedom, ali nemojte očekivati da će kartica redovito stavljati gotovinu na vaš bankovni račun. Kako biste koristili usluge BLUE CASH-a od American Expressa, možete se prijaviti online.

Heklanje kao Meditativna Praksa

Heklanje nije samo vještina koja rezultira prekrasnim heklanim predmetima; to je duboko meditativna praksa koja osim fizičkog stvaranja donosi i