HEKLANJE

Borba protiv vidljivih znakova starenja

TEMU APP 100 E KUPON

TVOJA KOŽA

Koža je najveći organ u tijelu i na nju značajno utječe proces starenja. Estrogenski receptori otkriveni su na staničnim komponentama kože i niže razine estrogena utječu na metabolizme stanica kože. Promjene u kolagenu kože dovode do smanjene elastičnosti i čvrstoće kože. Nakon menopauze postoji izrazito smanjenje proizvodnje kolagena. Promjene u vaskularizaciji nalaze se nakon menopauze. Dermalni protok krvi značajno se smanjuje u žena u postmenopauzi.



Funkcije popravljanja kože regulirane su skupinom kemikalija zvanih ‘citokini’. U njih su uključeni faktor rasta epidermalnih stanica (ECGF), transformirajući faktor rasta (TGF) i faktor angiogeneze. AF potiče ponovnu izgradnju mikrovaskularnog sustava unutar kože. TGF i ECGF stimuliraju brzu proliferaciju stanica radi zamjene mrtvih ili oštećenih stanica.

Pretjerano izlaganje UV zrakama uzrokuje oksidaciju kolagenih i elastinskih vlakana u ovoj koži. To zauzvrat uzrokuje ‘umrežavanje’. Unakrsno povezivanje uzrokuje da se kolagen u koži zapetlja i ukruti. To rezultira opuštenošću i gubitkom elastičnosti kože, a izrazi lica dopuštaju stvaranje dubokih linija i bora na koži. Neka od ovih UV oštećenja mogu se spriječiti korištenjem krema za sunčanje i krema za sunčanje. Dio te štete može se poništiti upotrebom ‘pilinga’ – gdje se vanjski sloj kože uklanja upotrebom blagih kiselih formula, koje uklanjaju oštećene slojeve i potiču stvaranje jačeg, debljeg sloja kože.

Slobodni radikali su molekule nastale oksidativnim kemijskim reakcijama unutar tijela. Ovi slobodni radikali oštećuju staničnu DNA i uzrokuju mutacije stanica kože. Oštećenje slobodnih radikala može se spriječiti upotrebom antioksidansa, kako interno tako i lokalno. Antioksidansi privlače i vežu te molekule slobodnih radikala, čineći ih bezopasnima.

Prerano starenje kože može se izbjeći sprječavanjem pretjeranog izlaganja sunčevoj svjetlosti i zagađivačima, kao i opskrbom kože hranjivim tvarima koje su joj potrebne da se sama popravi. Osigurajte svojoj koži građevne elemente koji su joj potrebni održavajući odgovarajuću konzumaciju sljedećih hranjivih tvari:

PREHRANA ZA STARENJE KOŽE

CINK: Cink je potreban za proizvodnju kolagena i sintezu elastina, kao i za popravak DNK. Cink je neophodan za dupliciranje DNK, što je potrebno za diobu stanica. Cink je potreban za proizvodnju određenih proteina koji uklanjaju oštećeno ili mutirano tkivo, kao i za superoksid dismutazu, snažan antioksidans.

BAKAR: Bakar pomaže stimulirati proizvodnju kolagena i elastina, pomaže zadebljanju dermisa, povećava vaskularizaciju i oksigenaciju te djeluje na stimulaciju superoksid dismutaze.



SUMPOR: Sumpor je sastavni dio proteina keratina koji se nalazi u noktima, kosi i koži. Sumpor je neophodan za proizvodnju kolagena i neophodan je za proizvodnju vezivnog tkiva.

Vitamin A: Vitamin neophodan za zdravu kožu. Ozbiljan nedostatak ili prekomjerni unos može uzrokovati suhu, grubu kožu, između ostalih problema. Ascorbyl palmitate primijenjen na kožu smanjio je razinu stvaranja slobodnih radikala
Beautyfinder je vodeći imenik koji posjetiteljima nudi najcjelovitiji popis dobavljača šminke i vizažista diljem Ujedinjenog Kraljevstva i Irske, sa svim našim unosima ručno pregledanim.
Imenik Beauty finder sadrži više od 3000 kozmetičkih, make-up i kozmetičkih tvrtki koje uključuju dobavljače kozmetike i šminke te vizažiste. Beautyfinder.co.uk također nudi opsežan popis dobavljača kozmetičke šminke, kao i Veleprodaja kozmetičkih proizvodau Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj..
Imenik Beautyfinder uključuje sveobuhvatnu tražilicu koja posjetiteljima omogućuje jednostavno pronalaženje vodećih vizažista koji nude tretmane šminkanja za vjenčanja i mladenke, kao i šminkanje za TV i filmove i usluge šminkanja za posebne prigode. Također navodimo Mobilne kozmetičke terapeute koji su specijalizirani za ponudu trajne i polutrajne šminke -upusluge.
Imenik Beauty finder također navodi produžetke koledža i škola za vizažiste koji nude dugoročne i kratkoročne tečajeve osposobljavanja za vizažiste, kao i nadolazeće događaje za vizažiste i najnovije proizvode za šminkanje te vijesti o dobavljačima i savjete za ljepotu.
Beautyfinder.co.uk tvrtkama nudi BESPLATNE i plaćene popise tvrtki i marketinška rješenja, kao i banner oglašavanje za poboljšanje svijesti o robnoj marki za veće tvrtke.
Kliknite ovdje kako biste dobili BESPLATNU 1-mjesečnu probnu verziju u imeniku Beautyfinder. Ako ste vizažist, dobavljač kozmetičke tvrtke ili škola za šminkanje koja nudi tečajeve šminkanja i kozmetike u Ujedinjenom Kraljevstvu ili Irskoj, to će povećati svijest o vašoj online robnoj marki i pridobiti više potencijalnih klijenata koji traže usluge šminkanja i obuku šminkanja tečajevi.
Beautyfinder.co.uk

Dijeta za telefon od 500 funti

Često će konzultanti za izravnu prodaju za planiranje zabave komentirati da njihov telefon odjednom teži 500 funti kada trebaju obavljati

Odabir kreditne kartice

Koliko “unaprijed odobrenih” ponuda kreditnih kartica dobijete poštom u prosječnom mjesecu koje vas kao da viču da prihvatite ponudu prije

Pošiljatelj članka

Poštovani kolege internet trgovci/vlasnici tvrtki, Sada možete privući ludi promet na svoju web stranicu koristeći magiju slanja članaka… …i sve