HEKLANJE

Bore koje se skupljaju i stare

TEMU APP 100 E KUPON

Uz medije koji nam se guraju u lice kamo god idemo, naš vizualni izgled postao je veliki dio našeg svakodnevnog života. Bilo da se radi o sunčanju, bojanju kose, plastičnim operacijama ili “kremi protiv starenja”, možemo vidjeti dominaciju imidža u našem društvu. Svatko želi izgledati mlado, zdravo i poput Brada Pitta, zar ne?

Kao rezultat ovog pritiska na imidž, kreme protiv starenja su jako tržišni i reklamirani proizvod, koji obećava da će pružiti zdraviji i mlađi izgled kože, dok će smanjiti bore. Većinu vremena ove su kreme namijenjene ženama, ali sada počinjemo viđati proizvode koji su više usmjereni i na muškarce. Do ove promjene dolazi zato što društvo počinje spremnije prihvaćati da muškarci vode računa o svom izgledu i imidžu.



Postoji nekoliko različitih oblika tretmana protiv bora. Najveća prednost korištenja keramike u odnosu na druge metode kao što su plastična kirurgija i injekcije botoxa je velika razlika u cijeni. Mnogi kritičari će vam reći da su marketing i oglašavanje koji idu u te proizvode zapravo štetni i da se poigravaju sa strahovima žena i muškaraca. Zaista ne postoji veliki dokaz da bilo koji od ovih proizvoda radi dobro, ako uopće radi, što je još jedna stvar o kojoj ćete čuti oduševljenje kritičara.

Jesu li bore na našoj koži važne i djeluju li ovi proizvodi doista? Preporučio bih da si postavite prvo pitanje i odvojite malo vremena da sami sebi odgovorite na to pitanje jer je svaki pojedinac drugačiji.