HEKLANJE

Budite svjesni prijevara Myspace Trackera

TEMU APP 100 E KUPON

U prirodi je većine ljudi da budu vrlo znatiželjni kad se nešto dogodi. A to se odnosi i na ostale članove MySpacea. Na primjer, puno članova zanima tko provjerava njihov profil, što će ubrzano povećati prijevare s praćenjem. U sljedećem odjeljku govorit ćemo o tome kako prepoznati prijevare putem MySpace trackera i ponuditi neke praktične informacije o tome kako smanjiti rizik od upadanja u zamku prevaranata.

Prevarant će učiniti sve kako bi prevario članove i kako bi hakirao različite MySpace račune. Novi Tracker prevaranti počinju rasti s puno znatiželjnih članova MySpacea. Često padamo na ove vrste prijevara, “Želimo znati tko gleda naše MySpace profile”.



Jedna stvar koju treba uzeti u obzir kada se registrirate na web mjesto MySpace Tracker je da NIKADA ne postavljate svoju osobnu e-poštu i lozinku za MySpace na bilo koje mjesto ako niste sigurni ili će oni imati puni pristup vašem računu. Mogu promijeniti sve do te mjere da više ne možete pristupiti vlastitom računu. Ako se to dogodi, MySpace administrator ne može učiniti ništa da povrati vaš račun. U tom slučaju, izvrsno rješenje je brisanje računa, ako možete dokazati da ste doista vlasnik tog računa.

Postavljanje lažnog računa za testiranje nove MySpace stranice za praćenje također je dobra ideja. Ako tracker radi dobro, uskoro možete izbrisati taj račun i primijeniti ga na svoj pravi profil. Biti vrlo oprezan uvijek će vas zaštititi od daljnjih nevolja.

Svoju lozinku uvijek čuvajte u tajnosti. Dijeljenjem ovoga s bilo kim osigurat ćete potpuni pristup vašem MySpace računu. Oni mogu iskušati vaše prijatelje svojim oglasima koristeći vaš bilten. Također mogu podnijeti isti zahtjev slanjem neželjene pošte vašem MySpace računu e-pošte. I na kraju, mogu postaviti svoje oglase bilo gdje koristeći vaš MySpace profil. Djeluju li doista uopće? Obično je odgovor ne.

Sjajna zajednica za vaš web

SEO Delhi tvrtke pomažu klijentima u cijelom svijetu da dosegnu svoje online poslovanje. Uz njihove alate znanja i iskustva te