HEKLANJE

Caribbean Stud Poker: Kako igrati

TEMU APP 100 E KUPON

Caribbean Stud Poker postupno dobiva na popularnosti u usporedbi sa svojim stud blizancem: Texas Holdemom uglavnom zato što je lakša igra za naučiti i možete je igrati licem u lice i pritom uživati.

Podrijetlom s Kariba i labavo zasnovana na pravilima Stud pokera s pet karata, ova igra nudi fanovima alternativu tradicionalnim stolnim igrama s mogućnošću da se stavi sporedna oklada i osvoji veliki jackpot. Neki od ovih jackpotova su progresivni i možete osvojiti milijune dolara ako razbijete te strojeve ili stolove.



Što je Caribbean Stud?
To nije tradicionalna igra pokera u smislu da igrate protiv drugih igrača i da najbolji igrač osvaja pot. Caribbean Stud pripada obitelji igara uključujući Pai Gow poker, Let it Ride i Three Card Poker na primjer, gdje je vaš protivnik djelitelj, a vaš cilj je formirati bolju poker ruku od karte djelitelja. Međutim, potrebno je osnovno znanje o tradicionalnom rangiranju ruku u pokeru.

Pravila igre Caribbean Stud:
1) Igra počinje tako što igrači stavljaju ante ulog u istom iznosu kao i minimalni iznos na stolu na ante krugu na stolu.
2) U isto vrijeme, trebate odlučiti hoćete li staviti dodatnu sporednu okladu za progresivni jackpot.
3) Zatim, djelitelj svakom igraču podijeli pet otvorenih karata plus četiri licem okrenute karte i jednu sebi.
4) Nakon što pogledate svoje karte, trebali biste odlučiti hoćete li odustati ili pratiti. Ako odlučite platiti, trebali biste staviti dodatni ulog dvostruki iznos vaše prethodne oklade ante.
5) Nakon što su svi igrači donijeli svoje odluke, djelitelj pokazuje svoju ruku. Kako bi se kvalificirao za Caribbean Stud poker igru, djelitelj mora imati asa i kralja ili bolje. Ako se on ne kvalificira, bit će vam vraćena vaša ante oklada, ali call oklada je push.
6) Ako se ruka djelitelja kvalificira, on uspoređuje ruke sa svakim igračem pojedinačno. Ako je njegova ruka bolja od vaše, gubite i ante i call uloge.
7) Ako je vaša kombinacija bolja od karte djelitelja, bit će vam plaćen jednak novac za vaš ante dok će vam za poziv biti plaćeno prema tablici isplata. Tablica isplata može varirati od jednog kasina do drugog. Općenito, kockarnice u SAD-u isplaćuju 50:1 na straight flush; 20:1 o četiri iste vrste; 7:1 na full house; 5:1 na ispiranje; 4:1 na ravni; 3:1 na tri iste vrste; 2:1 na dva para i jednak novac na jedan par ili manje.
U slučaju da su vaša ruka i ruka djelitelja izjednačene, i ante i povišica će biti poticaj.

Jedan od razloga zašto je Caribbean Stud Poker tako popularan je mogućnost stavljanja sporedne oklade od jednog dolara i osvajanja velikog progresivnog jackpota. Kako biste se kvalificirali za isplatu bonusa, trebali biste imati flush ili bolje. Za ispiranje bi vam bilo plaćeno 50 dolara bonusa, a da biste osvojili jackpot koji se obično poništava s 10.000 dolara, morate imati royal flush. Međutim, vaše šanse da postignete royal flush procjenjuju se na oko 650 000 prema 1, stoga bih preporučio da ga preskočite.