HEKLANJE

Ćelavost liječi prijevare ili ne

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste jedan od milijuna muškaraca i žena koji ćelave, vjerojatno posvećujete nevjerojatnu količinu pažnje mnogim tvrtkama koje reklamiraju proizvode koji će riješiti vaše probleme. Prije nego što požurite platiti za čudesni lijek, odvojite minutu da procijenite proizvode i tvrtke.

Jedna od najvažnijih stvari koje treba zapamtiti je savjet vaše majke – ako zvuči predobro da bi bilo istinito, vjerojatno i jest. Ako vam je na cijeloj glavi ostalo osam vlasi, limenka boje u spreju neće učiniti da tih osam izgleda kao puna kosa. Iako ideja ima neke prednosti (maskara djeluje otprilike na isti princip i žene s tanjim trepavicama nastavljaju koristiti taj proizvod), upotrijebite svoj zdrav razum prije nego što odlučite da će ovo biti odgovor na vaš problem ćelavosti.



Još jedna stvar je razumjeti što točno kupujete. Ako obratite pozornost na neke od reklama, svejedno ćete završiti sesiju znajući da tvrtka reklamira lijek protiv ćelavosti, ali nemate pojma koji je to lijek. Ako čujete reklamu koja vas je zainteresirala, budite sigurni da znate neke pojedinosti o proizvodu. Ako ne razumijete, pitajte. Svaka tvrtka koja nije voljna odgovoriti na vaša pitanja vjerojatno je usred prijevare koja ionako neće uspjeti. Također, nemojte se zadovoljiti tehno-brbljanjem kao odgovorom. Budite sigurni da razumijete. Nemojte se bojati da ćete ispasti glupi dok tražite odgovore. Bit će još gore ako ovaj proizvod platite 99,95 dolara za koji se ispostavi da su čuperci kose i bočica super ljepila.

Operacija ćelavosti je prilično dramatičan korak. Ako razmišljate o tome, pronađite renomiranu tvrtku koja će obaviti postupak. Proces je uznapredovao u posljednjih nekoliko godina, ali ne želite platiti transplantaciju samo da biste na kraju dobili sićušne redove kose koji izgledaju poput glave lutke.

Nema sumnje da ćelavost može biti štetna za samopoštovanje. Povjerenje može naglo pasti s ćelavljenjem i pronalaženjem proizvoda koji pomaže u preokretu, što je nekim ljudima od vitalnog značaja. Važan dio ove jednadžbe je shvatiti zašto se želite pozabaviti problemom i koliko dugo ste spremni ići. Uz pomnu procjenu dostupnih proizvoda i postupaka, sigurno ćete pronaći nešto što odgovara vašem životnom stilu. Ali za neke ljude, pronalaženje samopouzdanja da jednostavno nastave je održivije rješenje za ćelavost.