HEKLANJE

Centralne Nic domene

TEMU APP 100 E KUPON

Sada je vrijeme da se webmasteri uključe u nazive centralnih nic domena! Tako je—zahvaljujući dostupnosti centralnih nic naziva domena, svi webmasteri mogu dobiti priliku dobiti naziv domene koji žele registracijom za naziv domene kod bilo kojeg registra koji obrađuje centralna nic imena. Razmisli o tome; registracija za naziv središnje nic domene ima toliko prednosti. Pogledajmo brojne prednosti registracije u nastavku:

1.Central nic je registar domena koji nudi alternativu TLD domenama i domenama na razini zemlje. Ako ste propustili priliku da dobijete naziv domene koji ste željeli, sada vam se nudi druga prilika da se uključite u akciju. Dobijte naziv domene koji želite s ekstenzijom .com!



2. uk.com, gb.com, .eu.com i drugi dostupni su kod registara domena. Dakle, ako ste propustili priliku da dobijete naziv domene .uk, .gb ili .eu, dobit ćete drugu priliku da dobijete naziv domene koji želite kada se registrirate za centralnu nic domenu.

3. Ako ste se odlučili za ime koje je uzeo drugi webmaster, središnje nic ime može biti dobra alternativa. Uz Central nic naziv domene i dalje možete dobiti naziv domene koji želite s dodanim komercijalnim nastavkom. Nemojte se zadovoljiti s drugim izborom naziva domene—nabavite svoj središnji nic naziv domene točno onakav kakav želite da bude naziv vaše domene.

4. Komercijalno proširenje u nazivu središnje nic domene već je dobro uspostavljeno. Toliko web stranica na Internetu koristi ekstenzije .com da je to postalo gotovo univerzalni aspekt mnogih naziva domena. Osim toga, kratka ekstenzija je nenametljiva—ne šteti ukupnoj duljini naziva vaše domene—niti smanjuje učinkovitost naziva središnje nic domene.

5. Korištenje ključnih riječi u domeni korisno je za SE svrhe—ipak, može biti teško dobiti naziv domene koji je obogaćen ključnim riječima ako su primjenjivi nazivi domena već zauzeti. Sada, s našom središnjom ponudom imena domene nic, dobivate još jednu sjajnu priliku da dobijete naziv domene obogaćen ključnim riječima koji će odmah poboljšati rangiranje vaše tražilice.

6. Uz kratko komercijalno proširenje, webmasteri će i dalje imati adresu domene koju je lako zapamtiti. Ne morate se brinuti da ćete ugroziti pamtljivu adresu domene—ekstenzija .com lako se pamti i gotovo uopće ne povećava duljinu naziva domene. Zapravo, s toliko imena domena koje završavaju na .com, korisnici interneta gotovo očekuju komercijalnu ekstenziju.

7. Registriranjem za naziv središnje nic domene sada osigurat ćete pristup najpopularnijim dostupnim imenima domena. Ne propustite priliku da dobijete najpopularnija dostupna imena domena. Popularni nazivi domena koji privlače značajan promet na web stranice brzo će nestati. Dakle, što se prije registrirate za svoj centralni nic naziv domene, veće su šanse da dobijete točno ono ime domene koje želite.

8. Izbjegnite žurbu—već znate da će 7. travnja 2006. započeti Landrush faza za nazive .eu domena. Zašto podnositi prijavu u nadi da ćete moći dobiti naziv domene koji želite. Umjesto toga, sada osigurajte središnju nic domenu ekstenzijom .com i osigurajte naziv domene koji želite. Dakle, dok se svi bore da uđu u nazive .eu domena, vi ćete biti ispred igre kada se registrirate za svoj centralni nic naziv domene.



9. Bilo da želite uspostaviti poslovnu web stranicu ili osobnu web stranicu, nema ograničenja kada se prijavljujete za centralni nic naziv domene. Tako je; svatko se može prijaviti za naziv središnje nic domene, čak i ako njihova web stranica nije za komercijalnu upotrebu. Nema potrebe čekati pravo vrijeme da podnesete svoju prijavu—ako se želite registrirati za naziv središnje nic domene, učinite to odmah—već danas, ovog trenutka!

10. Zašto čekati do travnja kada se Eurid otvori za javnost, da biste dobili naziv svoje domene, kada se možete registrirati za naziv središnje nic domene i brzo dobiti naziv svoje domene? Sada je vrijeme da pristupite svim dostupnim imenima središnjih nic domena—što više vremena provedete odgađajući—manje su vaše šanse za pristup najpopularnijim imenima centralnih nic domena.

DocJax, tražilica e-knjiga

Tražilica za dokumente koja vam omogućava pretraživanje dokumenata i e-knjiga. Naravno, možete ih pregledati, poneke e-knjige možete čak i preuzeti