HEKLANJE

Citibank – velika, etablirana i još uvijek susretljiva

TEMU APP 100 E KUPON

Citibank je jedan od najvećih igrača u svijetu bankarstva i kreditiranja. Tvrtka je prijavila imovinu na kraju 2005. godine od 1,5 trilijuna dolara, zapošljava 300.000 ljudi i ostvarila je prihod od preko 25 milijardi dolara samo tijekom fiskalne 2005. godine. S korijenima koji sežu do 1812., Citibank je dobro uspostavljen, što je lijepa kombinacija s njegovom veličinom i snagom.

Citibank nudi mnogo, mnogo kreditnih kartica s oznakama Visa i MasterCard. Prolazi kroz niz vrsta, uključujući nagradne kartice, vrijednosne kartice, male poslovne kartice i studentske kreditne kartice (koje bih stvarno volio da sam ranije pogledao u svojoj zabavnoj prošlosti).



Nagradne kartice kreću se od popusta na benzin do bodova za putnike koji posjećuju lanac hotela Hilton. Neke kartice kombiniraju usluge koje često nude druge tvrtke, kao što je Citi Driver’s Edge Visa kartica za studente. Uz besplatno upravljanje računom na mreži, svi računi dobivaju prednost zaštite od krađe identiteta i odgovornosti od 0 USD za neovlaštene kupnje.

Vrijednosne kartice Citibanka imaju dobre osnovne stope koje bi druge, više orijentirane na trikove, kartice preskočile. Na primjer, Citi Platinum Select MasterCard nema naknade za prijenos salda, godišnju godišnju kamatnu stopu od 0% i standardnu godišnju kamatnu stopu od 10,99%. Ako vam stope ne upadaju u oči, ime mora. Kako itko može odoljeti kartici s riječima ‘platinum’ i ‘select’ u naslovu? S takvom karticom nećete naići na problem koji ja imam u otmjenim restoranima, na koji obično viče maitre-d koji govori oko 15% koherentnog engleskog jer nikad nije čuo za kreditnu karticu koju ja obično pokušavam koristiti. Ne, ako vaša kartica ima naslov koji je sinonim za plemeniti metal, napravili ste je.

U svakom slučaju, većina malih poslovnih kartica Citibanka dolazi s jedinstvenim značajkama, programima nagrađivanja i relativno ugodnim APR-ovima. Postoje male poslovne kartice specifične za zarađivanje zrakoplovnih milja, a druge za jednostavno niske cijene. U osnovi postoje različite kartice za različite male tvrtke, a možda će biti teško odabrati koja je prava za koju vrstu poslovanja. Većina njihovih posjetnica automatski se uključuje u njihovu zahvalnu mrežu, program nagrađivanja koji može osigurati uvodnih 10 000 bodova nakon vaše prve kupnje. To je prilično dobar poticaj kad uzmete u obzir da se ti bodovi mogu zamijeniti za ček od 100 USD.

Citibank studentske kartice prikladne su za studente jer su dostupne bez potpisnika. Banka također vodi računa o interesima studenata, nudeći MTVU Platinum Select Visa karticu za studente. Kartica nagrađuje studente koji održavaju dobre prosjeke ocjena zahvalnim bodovima, koji se mogu koristiti za kupnju darovnih kartica i druge robe. Nagrade se također daju za pravodobna plaćanja i kupnje u restoranima, kinima, glazbenim trgovinama i knjižarama. Ova kartica je jedna od mnogih koje banka nudi.

Ove su kartice samo vrh Citibank-inog ledenog brijega. Banka ima dugu i cijenjenu povijest ispunjavanja želja potrošača i s pravom zaslužuje biti među najuspješnijim financijskim subjektima u zemlji.

Provjerite putem telefona

Kad ste neko vrijeme u poslu, znate da uspjeh nije samo dobivanje poslova ili prodaja proizvoda. Također se radi o

Škoda Octavia vs Mazda 3

Oba vozila imaju svoje prednosti i nedostatke, stoga je važno uzeti u obzir vaše prioritete i preferencije pri odabiru. Evo