HEKLANJE

Provjerite putem telefona

TEMU APP 100 E KUPON

Kad ste neko vrijeme u poslu, znate da uspjeh nije samo dobivanje poslova ili prodaja proizvoda. Također se radi o plaćanju. I što prije to bolje.

Check by phone nudi pogodnosti kreditne kartice za kupce čekova. Provjera putem telefona Vam nudi:



• Trenutačno plaćanje za robu i usluge
• Do 100% veći marker—trenutačno
• Smanjena interna papirologija
• Povećani povrat na oglašavanje
• Čvrsta lojalnost kupaca
• Niži troškovi kreditne kartice
• Naplata dospjelih računa putem telefona
• Pošaljite proizvode brže—nema više gnjavaže s COD-om
• Jednostavna implementacija

Što je provjera telefonom?

Telefonski ček proširenje je sustava preautoriziranog plaćanja koji koriste osiguravajuća i hipotekarna društva od 1970-ih.

Vaš vas kupac ovlašćuje da zadužite njegov/njezin tekući ili štedni račun kao sredstvo plaćanja za svoju robu ili usluge. Nakon što dobijete autorizaciju od kupca, vi kontrolirate plaćanje. Koristeći bankovne podatke koje je dao vaš klijent, jednostavno unesete podatke u internetski softverski program za prikupljanje čekova putem telefonske prodaje. Iznos telefonskog čeka premješta se s tekućeg ili štednog računa vašeg klijenta na tekući račun vaše tvrtke u roku od 48 sati!

Povećajte svoje tržište i svoj profit.

Manje od polovice američke javnosti posjeduje kreditnu karticu – još manje tvrtki. A polovica onih tvrtki koje to rade ne može ih koristiti. Vjerojatno već primate čekove od ovih kupaca. Zašto ne biste iskoristili pogodnosti i financijske pogodnosti prihvaćanja čekova putem telefona, faksa ili interneta kao što bi to učinili s kreditnom karticom.

• Prodaja poštom/kataloška prodaja
• Putničke agencije
• Agencije za naplatu
• Oglašavanje prodaje
• Dobavljači dijelova
• Tvrtke za mrežni marketing
• Komunalna poduzeća
• Televizijske trgovačke mreže
• Skupljači dobrotvornih sredstava
• Cvjećari
• Ljekarne
• Davatelji internetskih usluga
• Usluge dostave



Svaka tvrtka koja prihvaća čekove može uživati u jednostavnosti i isplativosti telefonskih usluga provjere.
Kako radi?

Prihvaćanje čekova vašeg klijenta telefonom, faksom, internetom ili e-poštom može biti jednostavno kao prihvaćanje kreditne kartice. Zatražite bankovni put i brojeve računa koji su ispisani na dnu svakog čeka. Ove informacije unosite pomoću internetskog softvera za prikupljanje sredstava u roku od 48 sati. To je tako jednostavno!

Koliko košta provjera putem telefona?



To ovisi o količini čekova koji se obrađuju mjesečno. Tipičan je vrlo jeftin iznos koji će gotovo uvijek biti manji od cijene prihvaćanja kreditnih kartica.

Sada možete ponuditi pogodnost kreditne kartice klijentima s tekućim računom dopuštajući im plaćanje čekom direktno preko telefona i uštedjeti pozamašan postotak koji plaćate klijentima s kreditnom karticom. Ako imate klijente koji naručuju preko telefona, provjera telefonom može povećati vaš prodajni potencijal za 100 milijuna kupaca u SAD-u

Provjerite svoje besplatno kreditno izvješće i budite oprezni sa svojim rezultatom



Želite znati svoju financijsku kreditnu sposobnost?

Provjerite kreditnu sposobnost i odredite svoj osobni kreditni rezultat.

Kreditna provjera obično se provodi kako bi se potvrdilo imate li pravo na zajam ili bilo koji drugi oblik kredita na temelju vaših prošlih kreditnih učinaka. Ovo će otkriti vašu prošlost, kao i vaše prethodne kreditne transakcije s različitim zajmodavcima i kako se nosite s tim. Stoga je provjera kreditne sposobnosti odraz vaše prethodne kreditne uspješnosti. Djeluje kao izvještajna kartica, koja otkriva jeste li “položili” ili “pali” iz određenog predmeta.

Kreditne provjere pojedinaca koji žele podnijeti zahtjev za zajam ili bilo koji oblik kredita provode kreditne institucije kao što su kartičarske kuće i banke. Osim toga, vlasnik kuće također može provjeriti kreditnu sposobnost bi li pojedinac bio dobar stanar ili ne, što se vidi iz njegove ili njezine prethodne kreditne sposobnosti. Osiguravajuće tvrtke također provode kreditne provjere pojedinaca koji žele iskoristiti njihove police osiguranja.

Možete dobiti svoje kreditno izvješće koje sadrži podatke o kreditu od bilo koje od tri glavne agencije za kreditno izvješćivanje. Nadalje, svoja osobna kreditna izvješća možete dobiti besplatno kao što je navedeno u FCRA ili Zakonu o poštenom kreditnom izvješćivanju. Prema ovom Zakonu, svaki pojedinac ima pravo jednom godišnje dobiti besplatno kreditno izvješće od bilo koje od tri glavne tvrtke za kreditno izvješćivanje u Sjedinjenim Državama – Experian, Equifax i Trans Union. Vaše besplatno kreditno izvješće sadrži vaše osobne podatke (kao što su vaše ime i adresa), način na koji ste platili svoje prošle i prethodne račune i sve prekršaje koje ste počinili, kao što su zakašnjela plaćanja, kao i ako ste podnijeli zahtjev za stečaj.

Da biste dobili svoje besplatno kreditno izvješće, trebate ispuniti traženi obrazac putem centralizirane web stranice s kreditnim izvješćima na bilo kojem od tri glavna kreditna ureda u Sjedinjenim Državama. Morat ćete dati neke osnovne podatke, koji uključuju vaše ime, stalnu adresu, broj socijalnog osiguranja i datum rođenja. Vaše kreditno izvješće važno je kako biste se zaštitili od bilo kakvih pokušaja krađe identiteta, poput zlouporabe kreditnih kartica i drugih oblika prijevare. Osim toga, morate redovito ažurirati svoje kreditno izvješće jer bi kreditne institucije koristile takva izvješća kako bi utvrdile jeste li dovoljno vrijedni da vam se dodijeli zajam za koji ste podnijeli zahtjev.

Nakon što primite besplatno kreditno izvješće, trebali biste pažljivo pročitati svaki odjeljak. Svi aspekti moraju biti uključeni u izračunavanje vaše kreditne sposobnosti. Stoga provjerite jeste li obratili pozornost na sve njih. Provjerite ima li u izvješću odstupanja i uvjerite se da niste propustili niti jedno plaćanje. Vaše kreditno izvješće također dolazi s popisom pojedinaca ili poslovnih subjekata od kojih ste zatražili kreditne podatke. Također možete provjeriti jesu li vam takva imena ili subjekti poznati.

Vaše besplatno kreditno izvješće koristit će se za provjeru vaše kreditne sposobnosti prilikom podnošenja zahtjeva za zajam ili bilo koji drugi oblik kredita. Stoga provjerite da nema odstupanja ili pogrešnih unosa. Imajte na umu da će ovo izvješće odražavati vaše kreditne rezultate – pobrinite se da nigdje ne posrnete kako bi vaš zahtjev za kredit uvijek bio uspješan.

Savjeti za provjeru i poboljšanje vaše kreditne sposobnosti

U svom ste domu i gledate svoju omiljenu televizijsku emisiju. Budući da previše uživate u njemu, ponestaje vam grickalica. Dakle, obučete jaknu i odjurite van do najbliže trgovine. Kad odjednom stanete i krenete natrag prema svojoj kući. Što bi mogao biti razlog iza ovoga?

Pa, vrlo je jednostavno. Ne možete nastaviti do trgovine jer niste platili dug. Ako ste uvijek takvi, velika je vjerojatnost da nećete moći podnijeti veće dugove. A s preobiljem ljudi koji se svakodnevno zadužuju, oni traže brze i jednostavne načine za poboljšanje svoje kreditne ocjene.

Kreditni rezultati pomažu u izgradnji dobre kreditne povijesti, pa ako svoje račune stalno ostavljate neplaćenima i ne shvaćate svoje kreditne transakcije ozbiljno, vaš će kreditni rezultat na kraju pasti.

Ako imate kredit, morate biti dovoljno odgovorni da otplatite ono što dugujete, inače će se to odraziti na vaše kreditno izvješće. Pretpostavimo da sada imate nizak kreditni rezultat; vrijeme je da ga malo po malo počnete poboljšavati ili čistiti. Kako ćeš to učiniti? Razmotrite sljedeće savjete:

1. Pregledajte svoje kreditno izvješće na godišnjoj osnovi. Postoje tri agencije za kreditno izvješćivanje, tako da morate dobiti kopiju svog kreditnog izvješća od svake agencije. Provjerite ima li grešaka, a ako ih pronađete, morate ih ispraviti. To će obično trajati oko tri mjeseca prije nego što promjena stupi na snagu. Ako planirate podnijeti zahtjev za kredit, morate to učiniti unaprijed.

2. Počnite plaćati sve obveze na vrijeme, a ako si to možete priuštiti, uvijek platite račun u cijelosti. Ne ostavljajte stanja jer će to uvelike pomoći u poboljšanju vašeg rezultata.

3. Ako imate kreditnu karticu, možda biste trebali početi plaćati preostali iznos dok ne dosegnete oko 25% kreditnog ograničenja.

4. Kreditno osiguranje je važno ako želite kupiti automobil. Imati automobil danas je važno, posebno ako morate povremeno putovati. Trgovci automobilima mogu vam pomoći u sređivanju vaših financija. To se zove osiguranje povrata imovine. Iako može biti skupo, to je jedan od načina da poboljšate svoj kreditni rezultat i osigurate zajam za vozilo.

5. Počnite se prijavljivati za prekoračenje ako imate tekući račun. To znači da možete izdati ček veći od onoga što stvarno imate na svom tekućem računu bez dodatnih troškova. Višak će se odraziti na vašem mjesečnom računu. Banke izvješćuju kreditne agencije, pa se pobrinite da svoj dug platite na vrijeme kako biste poboljšali svoj kreditni rezultat.

6. Pridružite se klubovima koji naplaćuju godišnje naknade i onima koji izvješćuju kreditne urede. Samo pazi da ispuniš sve uvjete kluba. Neki klubovi dogovaraju financiranje, a ako dobijete kredit, platite dug na vrijeme. Ovo je također jedan od načina da poboljšate svoj kreditni rezultat.

Ako slijedite navedene savjete, na putu ste da popravite svoje kreditno izvješće. Vaš kreditni rezultat vaš je jedini način da dobijete financiranje na kredit, stoga, nakon što ga poboljšate, ostanite na pravom putu i izbjegnite ponovno dobivanje loših dugova.

Održavanje visokog kreditnog rezultata podrazumijeva veliku odgovornost i disciplinu. Počnite sada, dok još imate prostora za napredak.

Charlie Parker 1920-1955

I pedeset godina nakon smrti slavnog jazz glazbenika Charliea Parkera “Birda”, njegova glazba zvuči moderno i intrigantno. Bio je najveći