HEKLANJE

Članci: Je li bolje davati ili primati?

TEMU APP 100 E KUPON

Ne tvrdim da sam stručnjak za marketing članaka, ali radim oboje. Vodim oko 10 stranica s člancima i šaljem članke pomoću automatskog podnositelja. Osjećam da možete zaraditi na oba načina.

Tjedno šaljem od 5 do 25 članaka pomoću besplatnog mrežnog pošiljatelja članaka za objavljivanje svojih članaka na stotine ili tisuće stranica. Članci imaju od 500 do 1000 riječi i odnose se na ono što prodajem.



Na primjer, pišem članke o Tajlandu dok promoviram svoje pridružene hotelske stranice usmjerene posebno na Tajland. Također pišem marketinške članke i upućujem ih na razne stranice koje vodim.

Koristeći automatski podnositelj, mogu dobiti svoje članke i što je još važnije, poveznice na moje stranice, po cijelom Internetu. Što više poveznica vodi natrag na moje stranice, to me tražilice bolje vole.

Imam oko 10 različitih stranica s člancima i nekoliko blogova koji automatski prihvaćaju članke. Ručno odobravam svaki članak. Volim provjeriti slijede li članci moje smjernice za slanje. Najveći prekršitelji stavljaju poveznice u tekst i više od 2 poveznice u okvir resursa. Pokušavam ih kontaktirati kako bih ih obavijestio o pravilima i ako nastave, onemogućit ću im račune.

Dakle, što je bolje? Morao bih reći da je slanje članaka tim korisnije jer dobiva moje veze na stotinama ili čak tisućama web stranica. Tražilice vrlo povoljno gledaju na povratne veze i ja volim imati svoje veze posvuda i dugo vremena. I, ako budem imao sreće, neki trgovac ili eZine će poslati moj članak na svoju e-mail listu čime će me više izložiti.

Pokretanje stranica s člancima oduzima malo vremena jer moram provjeravati članke 2 ili 3 puta dnevno ili ću biti preplavljen. Ručno odobrenje za mene je obavezno jer želim provjeriti i uvjeriti se da su artikli kvalitetni. A s automatskim podnositeljima, stranicu ne posjećuje mnogo stvarnih ljudi, samo automatski roboti. Ali i dalje mislim da postoji vrijednost budući da se moji članci objavljuju na mojim stranicama s člancima, mogu se lako oglašavati i oni su visoko rangirani na Googleu i Alexi.

Dakle, pokušao bih učiniti oboje, ali bih stavio naglasak na to da svoje članke iznesem u svijet s poveznicama natrag na moje stranice. Ovo će povećati promet i, nadamo se, veću prodaju.

Opasnost – Banke naprijed!

Banke su najnesigurnije institucije na svijetu. U cijelom svijetu stotine ih se sruši svakih nekoliko godina. Prije dva desetljeća, američka

Kućne poslovne prijevare

Pokretanje kućnog posla lako je pretvoriti u stvarnost, ali postoji mnogo prijevara na internetu zajedno s legitimnim ponudama za posao.

Početak s Heklanjem

Ako ste potpuno novi u svijetu heklanja, nema potrebe za zabrinutošću! Početak je puno jednostavniji nego što možda pretpostavljate. Sve