HEKLANJE

CYBEX ATON 5 – Autosjedalica za najmanje putnike

TEMU APP 100 E KUPON

CYBEX ATON 5 autosjedalica za mališane predstavlja nasljednicu iznimno uspješne Aton 2 autosjedalice, koja je osvojila srca roditelja i stručnjaka kao pobjednik u testu dječjih autosjedalica koji je proveden u lipnju 2012. godine od strane renomirane organizacije Stiftung Warentest. Sada, Aton 5 se pridružuje ovoj nagrađivanoj obitelji autosjedalica, donoseći sa sobom inovacije i poboljšanja.

Slika za CYBEX® Dječja autosjedalica ATON 5 0+ (0-13 kg) u Soho Grey boji



Siguran i udoban suputnik na putovanju

Aton 5 je opremljena jedinstvenim sigurnosnim funkcijama koje pružaju iznimnu zaštitu vašem mališanu na cestama. Prilagodljiva potpora za glavu s ugrađenim vodilicama za sigurnosni pojas osigurava da vaše dijete bude čvrsto pričvršćeno, smanjujući rizik od ozljeda u slučaju nesreće. Osim toga, sustav L.S.P. (Linearna zaštita u slučaju bočnog udara) dodatno povećava sigurnost vašeg djeteta. Sustav L.S.P. je prošao testove sudara i pomaže apsorbirati energiju udara, čime se smanjuje rizik za dijete.

Aton 5 također donosi nove funkcije koje pridonose većem udobnosti vašeg djeteta. Veliki XXL krović pruža zaštitu od sunca i stvara idealan kut sjedenja za novorođenčad, osiguravajući da su glava, vrat i grudni koš u pravilnom položaju. To smanjuje rizik od gušenja, čime se povećava sigurnost vašeg malog putnika. Autosjedalicu možete koristiti sa sigurnosnim pojasom ili ju pričvrstiti na Aton bazu 2-fix ili Aton bazu 2 za jednostavniju upotrebu.

Dodatna zaštita za najmlađe

Uklonjiv uložak za sjedište omogućuje postizanje potpuno horizontalnog položaja, što je idealno za novorođenčad čiji mišići još nisu dovoljno razvijeni. To smanjuje rizik od problema s disanjem dok vaša beba spava. Osim toga, prilagodljiva potpora za glavu s 8 različitih položaja omogućuje optimalnu zaštitu u slučaju bočnog sudara. Sigurnosni pojasevi se automatski prilagođavaju visini potpore za glavu, čineći vezivanje i odvezivanje sigurnosnih pojaseva jednostavnijim.

Veliki XXL krović s UPF50+ zaštitom od sunca pruža dodatnu sigurnost i udobnost za vašeg mališana.

CYBEX Aton 5 autosjedalica je također kompatibilna s CYBEX sustavom za putovanja, omogućujući vam da je jednostavno postavite na CYBEX kolica ili kolica drugih proizvođača putem odgovarajućeg adaptera. Ovo čini putovanje s djetetom mnogo praktičnijim i fleksibilnijim.



Uz jastuk sjedala s mekanom podstavom, vaše dijete će se osjećati udobno i sigurno tijekom vožnje.

Tehničke specifikacije:

Odgovara normi UN R44/04



Grupa: 0+

Težina: 0 – 13 kg

Starost: Od rođenja do otprilike 18 mjeseci



Dimenzije i težina:

DUŽINA: 64 cm

ŠIRINA: 43 cm

VISINA: 39 cm

TEŽINA: 4.8 kg

Održavanje:

Tekstilne navlake se mogu prati u perilici za rublje na 30°C.

U paketu dobivate autosjedalicu za mališane, uložak za novorođenče i uložak za sjedište.

CYBEX Aton 5 autosjedalica pruža sigurnost, udobnost i praktičnost za vašeg najmlađeg suputnika na putovanjima.

https://www.pcelica-babyoprema.hr/proizvod/autosjedalica-cybex-aton-5/

MUČITE SE da postanete online?

1 Super Affiliate”) će osobno vam pokazati jednostavan sustav korak po korak ostvariti PASIVNI prihod na potpunom autopilotu. . Ključne