HEKLANJE

Dobra kreditna sposobnost naspram loše kreditne sposobnosti

TEMU APP 100 E KUPON

Postoje milijuni ljudi u svijetu koji imaju lošu kreditnu sposobnost, stoga prije svega shvatite da niste sami! Međutim, loša kreditna sposobnost nije korisna za vašu financijsku budućnost. Namjeravam vam objasniti razloge za to, kao i pomoći vam pronaći pravo rješenje za vaše kreditne probleme. Postoji svjetlo na kraju tunela! Postoji način da sebe i svoju obitelj oslobodite financijskog tereta, pročitajte kako biste saznali.

Kredit je stalan problem u Sjedinjenim Državama, a kako bi se popravila situacija, nekoliko vrsta tvrtki za konsolidaciju duga i odvjetničkih društava postalo je dostupno. Prema Trinity Credit Services, “Prosječni Amerikanac s manje od savršenog kredita troši dodatnih 30-40% mjesečno na više kamatne stope.”1 Želite li biti prosječni Amerikanac? Nadam se da ne! Alternativni izvor korištenju agencije za popravak kredita je odvjetnik za otpis dugova. Imajte na umu da su sve usluge koje nude agencije za popravak kreditne sposobnosti i odvjetnici koraci koje možete sami poduzeti ako za to nađete vremena. Proces je jednostavan, ali i dugotrajan. Vaš prvi korak bio bi pretraživanje online za vaše kreditno izvješće. Otkrit ćete da postoji nekoliko načina za dobivanje besplatnog izvješća koje pokriva sve tri glavne agencije, Equifax, Experian i TransUnion. Kako god da se odlučite, evo nekoliko pitanja koja morate imati na umu:



Je li tvrtka/firma licencirana i obveznica?
Koja je njihova ocjena Better Business Bureau?
Koliko dugo posluju?
Možete li fizički otići u njihov ured i dogovoriti konzultacije?
Naplaćuju li konzultacije?
Koriste li višefazni proces ili jedan proces pisanja slova?

Ako odlučite koristiti odvjetnika za dugove umjesto agencije, postoji nekoliko opcija
koji se nalazi na internetu, samo upišite “odvjetnik za popravak duga” u okvir za pretraživanje. Ono što ćete otkriti jest da postoji mnogo tvrtki koje nude iste usluge, pa ćete se početi pitati zašto biste trebali izabrati jednu umjesto druge. Prethodno spomenuta hrana za razmišljanje pomoći će vam da shvatite koja usluga najbolje odgovara vašim potrebama. Dobar kredit ide jako dugo u današnjem gospodarstvu. Samo razmislite o nekoliko razloga zašto biste željeli imati dobar kredit. Biste li se osjećali financijski sigurnije? Što mislite o discipliniranijem trošenju?

Riječi iz usta Stevena Coveya ostale su u meni kroz godine kreditnih problema i kroz moje putovanje do financijske slobode. Covey, autor knjige “Sedam navika vrlo učinkovitih ljudi”, identificira prve tri navike kao lekcije za poboljšanje vaše samodiscipline. Covey naglašava promjenu osobnih navika kao početak puta do uspjeha. Dakle, preporučit ću isto. Sjednite s proračunskom tablicom i mapirajte svoju potrošnju. Uključite te vrijednosti u kalkulator proračuna i pokušajte smanjiti u područjima koja nisu potrebna. Na primjer, ako trošite 100 USD na kemijsko čišćenje, postanite discipliniraniji u presvlačenju i vješanju svoje radne odjeće kada dođete kući kako biste je mogli ponovno obući prije čišćenja. Jednostavni zadaci poput ovog počet će vam uštedjeti dobar dio novca prije nego što to shvatite. Kada dođe kraj mjeseca, a potrošili ste samo 40 dolara na kemijsko čišćenje, ostalih 60 dolara stavite na štedni račun za školovanje vaše djece na fakultetu ili za ugodan odmor za sebe. Vidjet ćete kako novac raste brzinom koju ne možete ni zamisliti! Tri glavna kreditna ureda su:

Equifax:
Experian:
TransUnion:
Izvješće 3-u-1:

Evo da otvorite put do svog financijskog uspjeha! Sretno!

Estetska kirurgija ukratko

Estetska kirurgija, kao i drugi oblici elektivne kirurgije, uključuje fizičku promjenu nečijeg izgleda. Također poznata kao plastična kirurgija, postoje dvije