HEKLANJE

Daveovi savjeti za brijanje

TEMU APP 100 E KUPON

Dečki (a možda i dame), imam dobre vijesti o brijanju. Vjerojatno ste iskusili neke od gnjavaže i problema ovog zadatka i upoznati ste s njegovim inherentnim potencijalom da bude vrlo dosadan.

Možda ćete biti frustrirani opeklinama od britvice i suhom kožom nakon što ste se borili s svakodnevnom rutinom brijanja. Možete se kladiti da sam isprobala razne britvice, kreme za brijanje, pa čak i neke vode poslije brijanja da vidim što mogu učiniti u vezi s ovim problemom.



Želiš znati što sam otkrio nakon mnogo eksperimentiranja i isprobavanja različitih stvari? Vjerojatno imate uredan zgodan mali predmet koji je uobičajena kućna hrana i koji se može naći u vašoj kuhinji. To je maslinovo ulje. Imate ga, maslinovo ulje!

Prednosti korištenja maslinovog ulja za brijanje su ogromne. To je tako prirodan lubrikant da će prava vrsta britvice kliziti točno preko vašeg lica dajući vam glatku i mekanu kožu i još uvijek obavlja posao rezanja izraslina s vašeg lica. A najbolji dio je to što vaša koža zapravo može početi izgledati mlađe nakon dugoročnog korištenja maslinovog ulja za brijanje.

Stoga ne zaboravite nanijeti malo maslinovog ulja na čelo i kada se brijete. Razlog je taj što će ostatak vašeg lica izgledati mlađe, a vi želite da vaše čelo bude u korak. Gledajući unatrag, sjećam se da sam čitao o poznatoj holivudskoj glumici koja je spomenula da je maslinovo ulje njezina tajna sjajne kože.

Možete se kladiti da i drugi koriste maslinovo ulje za brijanje. Proveo sam pretragu neposredno prije nego što sam odlučio podijeliti ovu informaciju s vama i sigurno ima drugih ljudi koji se briju maslinovim uljem.

Jedna dobra stvar kod njega je da ne morate koristiti visokokvalitetno maslinovo ulje. Možete kupiti jeftino maslinovo ulje niske kvalitete koje nema baš dobar okus u lokalnom supermarketu za brijanje.
Bočica će trajati jako dugo. Možete poljubiti svoju kremu za brijanje. Također možete izostaviti losion poslije brijanja ako tako želite. Vaša bi se koža trebala osjećati sjajno bez njega.

Sada, razgovarajmo o toj tvojoj britvi. Evo što sam saznao o britvama i spreman sam podijeliti s vama. Iako koristim izvrsna svojstva podmazivanja maslinovog ulja za brijanje, još uvijek sam pronašao nekoliko problema s kojima korištenje prave vrste brijača može pomoći.

Ako je vaše iskustvo slično mojemu, možda ste otkrili da je teško obrijati brazde na vratu i licu, osobito ispod čeljusne kosti tipičnim brijačima. Čak i s maslinovim uljem još uvijek možete lako posjeći lice ako napravite krivi pokret. Možda ćete otkriti da su Gilletteov Mach 3 i maslinovo ulje savršena kombinacija.



Mach 3 ima lijepu okretnu glavu s odličnom trakom za podmazivanje. To omogućuje fleksibilnost da stvarno uđete u kutove i pukotine kada se koristi u kombinaciji s maslinovim uljem. Moći ćete ući tamo s puno manje straha da ćete se porezati. Nije nemoguće, ali Mach 3 znatno otežava rezanje kože lica.

Možda koristite drugu marku brijača s trakom za podmazivanje. Do sada, po mom mišljenju, nitko se nije približio Machu 3 po sigurnosti i udobnosti. Ponekad koristim čvršću oštricu za okomite poteze jer može biti stvarno učinkovita. Ali, kada dođe vrijeme za kopanje po tim kutovima i pukotinama, volim izbaciti Mach 3.

Ne, ne radim za Gillette i ni na koji način nisam povezan s njima. Razlog zbog kojeg koristim čvršću oštricu za okomite udarce je taj što je učinkovita i jeftinija. Oštrice Mach 3 pomalo su skupe, tako da možete malo uštedjeti ako ih samo rezervirate za kutke i pukotine. Uz korištenje maslinovog ulja, možda ćete moći izvući dulje razdoblje korištenja oštrice prije nego što je budete morali baciti.



Za žene, predlažem upotrebu male količine maslinovog ulja. Razlog je taj što ćete pokriti mnogo veću površinu i previše maslinovog ulja može postati malo neuredno. Za nas, dečke, vjerojatno možemo uživati u luksuzu korištenja više jer se lakše ispire s lica.

Želim vam puno sreće s vašim sljedećim iskustvom brijanja.

Ovaj je članak samo u informativne svrhe. Ne mogu preuzeti nikakvu odgovornost za vaše korištenje ili zlouporabu ovih informacija. Ako niste voljni preuzeti puni rizik i odgovornost za moguće posljedice korištenja ovih informacija, savjetuje se da ih ne koristite. Nemoguće je znati razine vještina ili sposobnosti ili dostupnu opremu bilo kojeg pojedinca, stoga ne mogu biti odgovoran za korištenje ili zlouporabu ovih informacija. Vaše korištenje ovih informacija podrazumijeva vaš pristanak da snosite punu odgovornost za sve rezultate koji mogu proizaći iz njihove uporabe ili zlouporabe.