HEKLANJE

Direktoriji članaka igraju važnu ulogu u SEO strategiji

TEMU APP 100 E KUPON

Kako biste poboljšali rangiranje i popularnost svojih web stranica, pišite članke i objavljujte ih, to možete učiniti pomoću imenika članaka. Pomoću imenika možete poslati članak i postati stručnjak u svom području, ovo je jedan od najbržih puteva za stvaranje vaše stručnosti u vašem području. Niša članak imenici će vam dati mnogo izloženosti. To im omogućuje da objave vaš članak brže i s manje pogrešaka. Ono što je još bolje jest da je slanje potpuno besplatno. Direktoriji članaka su najbolja mjesta za uspostavljanje jednosmjernih veza koje upućuju natrag na vašu stranicu.

Od Weba 2.0 ljudi sada govore o sadržaju, sadržaju, ali kada svi govore o sadržaju, onda govore o dobrom sadržaju. Ako imate dobar i relevantan sadržaj, tražilice to vole, a posjetitelji vole. Korištenje kvalitetnog sadržaja vrlo je moćno u radu s tražilicama. Bez dobrog, relevantnog sadržaja internet ne bi bio ništa. Kada se članak indeksira u tražilici, članak će biti u istoj temi kao i ključne riječi, rangiranje u tražilicama će se povećati jer je to prirodno.



Kvaliteta je tako bitna za marketing članaka. Ne želite da posjetitelji dolaze na vašu stranicu i misle da je vaša stranica bezvrijedna i da nije vrijedna njihovog boravka na vašoj stranici. Budite oprezni kada se povezujete s drugim stranicama, stranice koje su spam ili su zabranjene na tražilicama snizit će vaše rangiranje i čak bi vas mogle na neki način kazniti.

Ako čitatelji uživaju u onome što čitaju, jednostavan klik na dogovorenu hipervezu odmah će ih odvesti na vašu stranicu i povećati vaš web promet. Prije svega, što je više povratnih veza na vašu stranicu, to će vaša tražilica biti više u poretku i rangu stranice. Također, što više webmastera koristi vaš članak, to će vaša veza biti izloženija. Generiranje prometa najvažnije je za uspješno web mjesto.

Postoje tri različite vrste imenika u koje webmasteri trebaju poslati svoje web stranice. Uz korištenje tražilica i baza članaka, webmaster će biti ugodno iznenađen besplatnim oglašavanjem dostupnim na internetu. Konačno, porast web prometa koji će webmasteri ostvariti doista je zapanjujući. Jedan od najlakših i najučinkovitijih načina da dovedete posjetitelje na svoju stranicu i poboljšate rangiranje u tražilicama je korištenje imenika članaka. Direktoriji članaka sadrže članke koje webmasteri mogu besplatno staviti na svoju web stranicu.

Da biste započeli s povećanjem broja veza, uključite ključne riječi u svoju biografiju i povežite ih sa svojim mjestom. Kada šaljete članke na stranicu s člancima, provjerite jesu li poveznice usidrene ključnim riječima koje su tematski povezane s člankom. Budući da su imenici besplatni, ponekad su potrebni mjeseci da budu prihvaćeni. Najbolje što možete učiniti kada se podvrgnete je izbaciti to iz misli. Može potrajati nekoliko mjeseci da uđete u neke imenike pa može biti frustrirajuće. Za prvi članak koji pošaljete zajamčeno je objavljivanje u imeniku najpopularnijih članaka.

Kada izdavač dođe u imenik članaka, traži nešto što može objaviti na svojoj stranici, a što je korisno za njihove čitatelje. Pobrinite se da prilikom pisanja članka pišete o određenim informacijama koje će čitatelji htjeti pročitati.

Tajne traženja povoljnih ponuda

Želite biti pronalazač povoljnih ponuda? Želite biti onaj koji uvijek pronalazi ponude i ima viška novca? Započnite s učenjem tajni