HEKLANJE

Tajne traženja povoljnih ponuda

TEMU APP 100 E KUPON

Želite biti pronalazač povoljnih ponuda? Želite biti onaj koji uvijek pronalazi ponude i ima viška novca? Započnite s učenjem tajni oportunizma.

Znate li da možete jesti veći izbor voća nego vaš susjed, a potrošiti samo upola manje za to? Kako? Kupnjom voća u sezoni, kada je najjeftinije. Kao bonus, također je vrhunske kvalitete u ovim vremenima. Ovo je oportunizam.



Imajte na umu da to znači da nećete uvijek dobiti točno ono što želite kada to želite. Na ovaj način dobivate više raznolikosti i trošite mnogo manje, ali idete s tokom. Ako su naranče jeftine, jest ćete naranče. Ako je sezona jabuka, jest ćete jabuke. U svakom slučaju, uvijek ćete pronaći povoljne ponude.

Nikada ne morate jesti stvari koje ne volite ili si uskratiti zadovoljstvo. Samo kupujete stvari koje vam se sviđaju među onima koje su sada jeftinije. Sljedeći tjedan ili sljedeći mjesec bit će drugih, drugačijih, sjajnih ponuda. Osim ako niste iznimno izbirljivi u pogledu onoga što jedete, gotovo ćete uvijek na rasprodaji pronaći ukusnu hranu koju volite.

To je premisa oportunizma – da dobivate više ako idete s tokom. Pravi pronalazač povoljnih ponuda dugoročno dobiva više raznolikosti i više za novac. Ovo se može primijeniti na mnoga područja života.

Primjeri traženja povoljnih ponuda

Kad sam prije nekoliko godina otišao u Ekvador, bilo je mnogo zanimljivih mjesta na koja sam želio otići. Izabrao sam Ekvador jer je tamo bilo tisuću dolara manje nego u bilo koju drugu zemlju. Fantastično sam se proveo mjesec dana za 1040 dolara (uključujući avionske karte). Tamo sam također upoznao najdivniju ženu koju poznajem i naposljetku se njome oženio, tako da nikad ne znate kakva ćete bogatstva pronaći kad se prepustite struji.

Ovdje u Tucsonu idemo u kino utorkom, kada možemo ući za 2 dolara po komadu. Drugi plaćaju 8,75 dolara nekoliko milja dalje. Što dobivaju plaćajući četiri puta više? Film će pogledati šest tjedana ranije. Inače, filmovi se ne mijenjaju u tih šest tjedana, a do tada ih je pogledalo dovoljno prijatelja da nam kažu jesu li dobri ili ne.

Oportunizam znači ne plaćati više osim ako ne dobivate više. To također znači donošenje poštenih izbora. Hoćete li zapravo više uživati u tom filmu gledajući ga sada? Više nego što ćete uživati u ČETIRI filma koja možete vidjeti na tom mjestu? Moraš li sada na taj izlet u ribolov? Ako planirate ići i na pecanje i na kockanje, zašto ne biste otišli na oba kad je najjeftinije?



Kad su William Danko i Thomas Stanley napisali “Milijunaš iz susjedstva”, otkrili su da VEĆINA milijunaša kupuje rabljene automobile. Kupovali su BMW-e i Mercedese, a ne stare Ford Pintoe, ali lekcija je bila jasna: razumiju priliku. Automobili često izgube pola svoje vrijednosti u prve tri godine, ali nisu napola istrošeni, zar ne? Vrijedi li dodatnih 6000 dolara reći da imate novi auto (i to ćete morati reći ljudima, budući da je teško razlikovati automobil star tri godine od novog)?

Biti oportunist ne znači samo zadovoljiti se onim što je lako i jeftino dobiti u životu. Svi mi imamo svoja područja koja su nam važnija. Ako stvarno volite te cigare od 15 dolara, zašto ih ne biste kupili? S druge strane, ako stvarno ne možete razlikovati vino od 5 USD i 50 USD, zašto ne biste kupili prvo? Oportunizam je jedan od ključeva pravog pronalaženja povoljnih ponuda.

Imgur – podjelimo svoje slike

Vrlo jednostavna stranica pomoću koje potpuno besplatno možete uploadati vaše slike, te ih potom podijeliti s prijateljima, zalijepit na forum

Pregled sustava izravnih depozita

Izravni depozit izvrsna je značajka koju nude mnoge banke diljem vašeg područja. Bankarstvo bi trebalo biti praktično i jednostavno, postalo