HEKLANJE

CashRichMoney je najavio lansiranje potpuno novog pristupačnog dizajna web hostinga

TEMU APP 100 E KUPON

Slijedeći nedavni trend promjena u cilju poboljšanja vidljivosti, ugode korisnika i poboljšane usluge, CashRichMoney je odlučio izvršiti preokret od 360 stupnjeva implementacijom novog, inovativnog dizajna web stranice.

U usporedbi s prijašnjim dizajnom, novo sučelje olakšava surfanje, čitanje i klikanje na svakog pružatelja web hostinga. Izvanredno sučelje stvara jedinstveno iskustvo za potrošače odvajanjem i raspravom o svakoj web hosting tvrtki koja je prikazana na stranici. Tu je i potpuno novi odjeljak s priopćenjima za javnost koji se iznimno lijepo uklopio s ostatkom stranice.



Stari dizajn izazvao je buru među posjetiteljima. Pretrpan sadržaj i sučelje koje je teško vidjeti otežali su povremenim surferima da saznaju više o svakom pružatelju web hostinga. To je umanjilo cjelokupno iskustvo i užitak CashRichMoneya.

“Sviđa mi se novi dizajn, boje su puno toplije, novi logotip osigurava vjerodostojnost rastuće tvrtke i bio sam impresioniran izgledom i prepoznatljivošću svake jedine tvrtke za web hosting. Uspjeli su zadržati integritet, srce i duša tvrtke bez narušavanja njezina ugleda.” – Lawrence Tin, analitičar dizajna web stranica Free Lance

CashRichMoney je također izjavio da će uskoro biti pokrenut novi forum koji će pomoći glavnim posjetiteljima da postavljaju pitanja jedni drugima i moderatorima te dobiju pomoć u vezi s web stranicom i paketima web hostinga.

Za dodatne informacije kontaktirajte percino@rogers.com
CRM (cashrichmoney): Naš glavni cilj je pružiti pristupačan web hosting. Želja tvrtke je olakšati registraciju naziva domene. CRM osigurava uspjeh kod svojih kupaca tako što je pošten, pristupačan, jednostavan i prijateljski raspoložen.

Težnja ka višem: Mastopeksija

Operacija podizanja grudi, klinički nazvana mastopeksija, vraća mladenački izgled ženskim grudima. Tijekom godina grudi gube svoj oblik i čvrstoću zbog