HEKLANJE

Direktoriji članaka za besplatnu promociju

TEMU APP 100 E KUPON

Ako tražite način promoviranja svoje web stranice, imenici članaka mogli bi biti upravo ono što trebate. Direktoriji članaka omogućuju webmasterima objavljivanje članaka, a takvi imenici webmasterima pružaju bezbrojne prednosti.

Pogledajmo razne pogodnosti koje pružaju direktoriji članaka u nastavku:



1. Želite li promovirati svoju web stranicu, ali nemate proračun za oglašavanje? Ovo je čest problem za webmastere, a imenici članaka pružaju brzo i jednostavno rješenje. Nakon što su vaši članci prihvaćeni u direktoriju članaka, vidjet ćete da drugi članovi koriste vaš članak u raznim biltenima, forumima, e-zinama i na web stranicama, a korištenje vašeg članka će potaknuti više prometa na vašoj web stranici. Stoga, nakon što pošaljete nekoliko članaka u bilo koji od mnogih imenika članaka, vidjet ćete da ne samo da povećavate svoj web promet, već ćete također brzo izgraditi web publiku koja se vraća.

2. Sjajan način za povećanje popularnosti vaših web stranica je pisanje članaka i njihovo objavljivanje u imenicima članaka. Ako želite postati stručnjak u svom žanru, možete biti sigurni da su imenici članaka najbrži put do utvrđivanja vaše stručnosti. Nakon što ste napisali i objavili nekoliko članaka u imenicima članaka i članke pregledaju i iskoriste drugi webmasteri diljem svijeta, otkrit ćete da će vaše ime postati dobro poznato i cijenjeno kao netko tko stvarno poznaje svoj posao. Dakle, dobivate besplatnu reklamu i priliku da izgradite svoju reputaciju autoriteta u svojoj industriji—sve besplatno ako koristite imenike članaka.

3. Jedan članak, nakon što se distribuira, može se doslovno pojaviti na stotinama web stranica. Ne treba podcijeniti besplatnu izloženost dobivenu korištenjem imenika članaka – baš kao što je usmena predaja moćna reklama, tako je i s onim što posjetitelji čitaju na Internetu. Osim toga, ako se vaši dobro napisani članci ponavljaju na mnogim web stranicama, posjetitelji weba će prepoznati i cijeniti vašu stručnost, a njihovo priznanje vašem radu potaknut će njihovu želju da pristupe većem broju onoga što nudite.

4. Korištenje imenika članaka daje webmasterima sve prednosti starog pristupa piramidalne prodaje bez troškova. Dok webmasteri promoviraju vaše članke, vidjet ćete da promocija nastavlja rasti. Na primjer, ako jedan webmaster promovira vaš članak, a četiri ili pet drugih webmastera vide vaš članak i također im se dovoljno sviđa da ga koriste na tom mjestu, tada ta jedna objava može dovesti do još četiri ili pet objava i tako dalje i tako dalje.

5. Dakle, kako vam vaš članak obećava promet na web stranici? Prilično je jednostavan; svakako dodajte biografiju i inzistirajte na radnoj hipervezi. Ako webmasteri uz vaš članak dodaju vašu biografiju i radnu hipervezu, posjetitelji weba mogu naučiti ponešto o vama i točno znati gdje mogu pronaći još vašeg rada kada ih zanima. Ako čitatelji uživaju u onome što čitaju, jednostavan klik na dogovorenu hipervezu odmah će ih odvesti na vašu stranicu i povećati vaš web promet.

6. Zahvaljujući direktorijima članaka, webmasteri se mogu povezati s popularnijim web stranicama i dobiti više prometa na temelju web stranica s kojima su povezani. Postoje mnoga vrlo popularna mjesta koja dobivaju doslovno 100.000 pregleda stranica mjesečno. Takvi prikazi mogu odmah povećati promet na vašoj vlastitoj web stranici, a kasnije i stvoriti povećanje izravnog prometa na vašoj web stranici.

7. Direktoriji članaka pružaju jednostavna rješenja za webmastere koji traže sadržaj. Suočimo se; webmasteri se ne osjećaju uvijek kreativno niti uvijek imaju slobodnog vremena potrebnog za stvaranje web sadržaja. Alternativno, webmasteri uvijek traže sadržaj koji odgovara temi njihovih web stranica, a vaši se članci mogu odabrati iz imenika članaka kako bi se webmasterima pomoglo da ispune svoje potrebe.



8. S direktorijima članaka odmah ćete poboljšati popularnost poveznica, što također podiže rang vaše stranice u tražilicama. Razmisli o tome; što više poveznica na Internetu upućuje na vašu web stranicu, to je vaša web stranica na višoj poziciji. Stoga, kako se vaši članci objavljuju diljem World Wide Weba, ne samo da stječete popularnost u svom području, već i vaša ocjena na tražilici paralelno raste s vašom popularnošću i naknadno raste.

9. Direktoriji članaka omogućuju vam objavljivanje članaka koji su dobro napisani i upućeni. Nadalje, što je članak upućeniji, čitatelj postaje zainteresiraniji za vaš rad. Stoga će posjetitelji weba s pobuđenim interesom poželjeti vašu stručnost i namjerno će tražiti vaše najnovije spise.

10. Konačno, nakon što ste privukli pozornost web gledatelja korištenjem imenika članaka, učinit ćete sve što možete kako biste zadržali njihove interese. Najlakši i najučinkovitiji način da zadržite interes gledatelja je da nastavite redovito pisati nove i osvježavajuće članke i slati ih u imenike članaka. Na taj način možete učinkovito izvući koristi dobivene korištenjem imenika članaka na redovitoj i trajnoj osnovi.



Idealne ponude za kreditne kartice

Za mnoge je ljude traženje najbolje kreditne sposobnosti vrlo težak zadatak. Iako zapravo ne postoji “najbolja” kreditna kartica, postoje kreditne

Kreditne i debitne kartice

Kreditne i debitne kartice znatno su povećale kupovnu moć potrošača. U prošlosti su banke vikendom bile zatvorene i za kupnju