HEKLANJE

Dobivanje najniže kamatne stope za vašu kreditnu karticu

TEMU APP 100 E KUPON

Danas svatko treba kredit, a kreditne kartice postale su sastavni dio svačijeg života. Ali čovjek je oko sebe ispleo zamku dugova po kreditnoj kartici. Kako bi se izbjegla ova dužnička zamka, uvedene su kreditne kartice s niskim stopama. Kreditna kartica niske stope obično je za one koji imaju dobru kreditnu povijest i imaju znatnu sposobnost otplate. Na primjer, studentska kreditna kartica općenito nije kreditna kartica niske cijene. Putne kartice koje izdaju neki od poznatih trgovaca kao što su British Airways, NorthWest Airlines itd. su kartice koje privlače visoke kamate.

Ako netko ima veliki saldo na kreditnoj kartici s visokim kamatama, prijenos salda na kreditnu karticu s niskim kamatama može pošteno uštedjeti novac. Kreditna kartica s niskim kamatama osigurava otplatu velikog iznosa po brojnim karticama po atraktivnim niskim kamatnim stopama. Neke kartice nude 0% APR-a na prijenos stanja i gotovinske predujmove od šest mjeseci do dvanaest mjeseci.



Stope uključene u izračun financijskih troškova obično su kamatne stope. Ostale naknade uključuju naknadu za zakašnjelo plaćanje, naknadu za prekoračenje limita, stope koje se primjenjuju nakon uvodnog razdoblja, itd. Za one koji imaju veliki saldo na svojim karticama odabir kreditne kartice s niskom stopom može uštedjeti tisuće dolara. Kreditna kartica s niskim cijenama također nudi nekoliko drugih pogodnosti kao što je 5% povrata gotovine za odabrane kupnje u prodajnim mjestima kao što su trgovine mješovitom robom, supermarketi ili benzinske postaje i 1% nagrade za povrat gotovine za kupnje na drugim prodajnim mjestima.

Citi® Diamond Preferred® Rewards Card, Citi® Dividend Platinum Select® Card, Chase Flexible Rewards® Platinum Visa® Card, Citi® Premier Pass Card, Chase Cash Plus® Rewards Visa, Free Cash Rewards Platinum Visa® Card itd. neki su od kreditne kartice koje spadaju u kategoriju kreditnih kartica s niskim cijenama.

Kreditna kartica s niskom stopom ne plaća nikakvu godišnju naknadu, što je još jedan oblik smanjenja režijskih troškova za dug po kreditnoj kartici. Mnoge od ovih kartica nude do 1000 bonus bodova pri prvoj kupnji. Nakon što se jedan bonus bod dodjeljuje vlasniku kartice za svaki potrošeni dolar. Neke od ovih kartica također nude čekove ili poklon bonove od sudjelujućih trgovaca kada se skupi određeni iznos bonus bodova. Na primjer, besplatna gotovinska nagrada Platinum Visa Card nudi ček od 25 USD ili ekvivalentni poklon bon od mnogih vodećih nacionalnih trgovaca nakon skupljanja 2500 bodova.

Obično je mudro platiti karticu s visokim kamatama kreditnom karticom s niskim kamatama. Ali treba paziti na zamke visokih naknada za prijenos i kratkih promotivnih niskoročnih stopa. Treba čitati sitna slova. Obično sitnim slovima na bilo kojoj kreditnoj kartici s niskom stopom stoji da ako vlasnik kartice ne izvrši plaćanje ili uzastopno zakasni s plaćanjem, postojeće kamatne stope nestaju i primjenjuju se uobičajene visoke kamatne stope koje prevladavaju na tržištu. Konačno, vlasnik kartice trebao bi izbjegavati maksimiziranje nove kreditne kartice s niskom stopom jer to može uzrokovati pad kreditne sposobnosti vlasnika kartice.

Problematična suha koža

Suha koža može biti blagoslov, ali češće je problematična. Oni sa suhom kožom općenito ne moraju brinuti o mrljama, osim

Što je kreditno savjetovanje?

Kreditno savjetovanje dobro je mjesto za pravilno upravljanje raznim dugovima. Općenito, kreditno savjetovanje je profesionalno savjetovanje koje pružaju razne organizacije

Koristite kreditne kartice mudro

Kreditne kartice, ako se koriste mudro, mogu biti izuzetno zgodne i korisne. Nošenjem kreditne kartice eliminirat ćete brigu koja dolazi