HEKLANJE

Dobrobiti soje

TEMU APP 100 E KUPON

Volite li miris prirodnih aroma koji ispunjavaju zrak u vašem domu? Miris kruha od banane i orašastih plodova koji se peče u pećnici ili svježi mirisi svježih jabuka ili agruma i kadulje za stvaranje zimskog svježeg mirisa u vašem domu? Tada ćete uživati u svim prirodnim sojinim svijećama i proizvodima za tijelo za vaš dom i obitelj.

Osim opuštajućih mirisa i aroma dostupnih u današnjim proizvodima od soje, neke druge prednosti soje uključuju:



• Sojine svijeće pomažu našem okolišu, soja je obnovljiv i biorazgradiv resurs

• Svijeće od soje proizvode 90% manje čađe od ostalih voskova

• Fitilji bez olova

• Netoksičan (nije iritabilan za osobe s problemima disanja)

• Čisti sapunom i vodom

• Dulje gorenje- čak 3 puta duže od običnih svijeća

• Svijeće od soje pomažu američkom gospodarstvu i poljoprivrednicima – Proizvodnja i spaljivanje svijeća od sojinog voska može uvelike koristiti američkom poljoprivrednom gospodarstvu. Kad bi sojin vosak zamijenio uobičajeni parafin, procjenjuje se da bi za godišnju proizvodnju svijeća bilo potrebno oko 60 milijuna funti soje (izvor: Marlo Quinn Benefits of Soy)



Soja se definira kao sadržaj ulja i lecitina dobiven iz zrna soje. Stari Istok uzgajao je soju zbog proteina. Trenutno je sojino ulje jedno od najvažnijih ulja proizvedenih u Sjedinjenim Državama. Preša se iz zrna soje. Većina lecitina (fosfolipida) koji se koristi u kozmetici potječe iz zrna soje. Sojino ulje ima vrlo visok sadržaj nezasićenih masnih kiselina, 2% sterolina i 30 IU po unci vitamina E. Neosapunjivi sastojci su velika skupina spojeva koji se nazivaju biljni steroidi ili sterolini. Omekšavaju kožu, imaju vrhunski hidratantni učinak na gornji sloj kože i smanjuju ožiljke. Utvrđeno je da sterolini u ulju avokada smanjuju staračke pjege. Ulja s najvećim brojem neosapunjivih tvari su shea maslac, ulje avokada, sezamovo ulje, sojino ulje i maslinovo ulje. (izvor: Marlo Quinn Oils and Butters)

Ako želite razmaziti sebe, svoju obitelj i prijatelje, tada ćete uživati u svim blagodatima proizvoda od soje. Osim svijeća, postoji mnogo proizvoda za kupanje i tijelo od soje i biljnih proizvoda, od pilinga za kupanje do mirisa i losiona. Neki od razloga zbog kojih ljudi odabiru proizvode od soje jesu učinci protiv starenja koje ima zajedno s drugim prirodnim biljem i sastojcima koji se miješaju u formule stvorene za izradu svih prirodnih proizvoda od soje.

Počnite danas častiti sebe i svoju obitelj jednostavnim užicima prirodne soje i biljnih proizvoda! Dopustite da vas svježi mirisi odvedu od svih briga, čuvajući okoliš i iskorištavajući prirodne resurse.