HEKLANJE

Dodavanje fotografija na vašu Myspace stranicu

TEMU APP 100 E KUPON

Tijekom postupka registracije na besplatnom MySpaceu, potičemo vas da postavite fotografiju sa svog računala. Ali kada ste već postavili svoj račun, možete dodati slike da bi je drugi članovi mogli vidjeti kada provjeravaju vaš profil. Sljedeći odjeljak govori o dodavanju više slika na vaš MySpace račun, kao i objašnjenje kako to učiniti.

Kao što je spomenuto, automatski ćete biti potaknuti da objavite profilnu sliku tijekom procesa registracije. Ovo će biti vaša “zadana fotografija”, ona će biti prikazana u vašem profilu i na stranici vaših prijatelja pored poruka koje ste poslali i komentara. Iz tog razloga svakako objavite svoju najbolju i najnoviju sliku



Ako često ažurirate svoje slike, postupak je jednostavan za naučiti. Prvo morate staviti slike u predviđeni prostor da biste promijenili zadanu sliku. Nakon promjene zadane slike, ona će i dalje biti vidljiva svim članovima koji provjeravaju vaše slike. Sada će se nova slika koju objavite smatrati vašom “zadanom slikom”, to će biti prikazano u svim područjima gdje je prikazana vaša prethodna zadana slika.

Jednostavni koraci za dodavanje slika na vaš MySpace račun:

1. Prijavite se na svoj MySpace račun.
2. Potražite poveznicu s oznakom “Dodaj/uredi” fotografije, koja se nalazi izravno ispod veze “postavke računa”.
3. Pritisnite vezu.

Pronađite okvir “Učitaj fotografiju” na stranici. Možete pregledavati slike sa svog računala kako biste ih dodali na svoju MySpace stranicu. Kliknite “Učitaj” na odabranu sliku s vašeg računala. Nakon što se stranica osvježi, promijenite zadanu sliku novom ako to želite. Pritisnite okvir ispod slike koju želite kao zadanu na kojoj piše “postavi kao zadanu”.

Da bi članovi vidjeli vaše fotografije, moraju kliknuti “slike” ispod vaše zadane slike na stranici vašeg profila. Oni mogu vidjeti sve vaše slike na vašoj foto stranici i ostaviti komentare o slikama ako žele.

Zaštitite svoju kreditnu karticu

Osim zaštite vaše kreditne sposobnosti, važno je zaštititi i samu fizičku kreditnu karticu. Posjedovanje kartice nije dovoljno jer ljudi mogu