HEKLANJE

Domaća mini brusilica za zrna riže i kukuruza

Za izradu domaćeg mini kuhinjskog drobilice vlastitim rukama trebat će vam motor standardni – 12 V, plastična posuda s poklopcem, nosač motora, metalna traka i limenka. Što se tiče električnog motora 775, možete ga naručiti na webu. Tada ne bi trebalo biti problema s ostatkom materijala – oni su prisutni u gotovo svakoj kućnoj radionici. Prvi korak je presijecanje plastične posude na dva dijela. Gornji dio zajedno s poklopcem trebat će instalirati na limenu limenku.
Glavne faze rada
Nakon toga, majstor izrađuje nož za rezanje od obične metalne trake, koji će samljeti zrna kukuruza i riže (možete samljeti i druge žitarice). Nož ima dva rezna ruba. U sljedećoj fazi, majstor izrađuje drveno kućište uređaja, koje ima dva odjeljka – za bateriju i elektromotor s radnom komorom. Pa, tada se izvodi konačna montaža uređaja. Prvo se instalira nosač na koji je pričvršćen elektromotor. Zatim morate popraviti bateriju i instalirati radnu komoru iz limene limenke. Također će biti potrebno spojiti i popraviti gumb na kućištu za uključivanje i isključivanje elektromotora.

TEMU APP 100 E KUPON

Savjeti o ljepoti za mladenke

1. Svaka mladenka želi da bude lijepa na dan svog vjenčanja. Najvažnije je ne eksperimentirati sa šminkom, bojom kose ili