HEKLANJE

Sve što trebate znati o stvaranju zabave koju će biti vrijedno pamćenja

TEMU APP 100 E KUPON

Zabava je osjećaj naklonosti prema sebi i drugima. Svaki se čovjek može zabaviti, ali i zabaviti druge. Zabava ili zabava je poput dvosmjernog prometa. Ako vas zabavljaju, morate zabavljati i druge kako bi to bilo vrijedno sjećanja.

Puno je zabave svugdje, od drugih, od vas i od prirode. Ali zašto nas te stvari većinu vremena ne zabavljaju ili ne shvaćamo zabavu sadržanu u njima. Ne želimo ili odbijamo to prihvatiti šireći ga drugima. Uvijek želimo biti zabavljeni, ali ne želimo biti medij kroz koji se drugi mogu uzdizati kroz zabavu. Uvijek tražimo zabavu, a ne sredstvo da se zabavimo. Ako samo želimo primati, ali ne uspijevamo dati, kako mislimo da takva zabava može ostaviti traga u našem životu i životu drugih? Imajte na umu da je uvijek bolje davati nego primati.



Učiniti zabavu nezaboravnim događajem u svom životu uključuje jedno jednostavno pitanje. Zapitajte se: želim li doista prvo zabaviti druge, a zatim zabaviti sebe i želim li ovaj događaj učiniti nezaboravnim? Pravi odgovor na ovo pitanje bit će odlučujuća točka u vašem životu. Ako je vaš odgovor negativan, tada budite sigurni da nikada nećete biti prisiljeni biti zabavljeni i da nikada nećete vidjeti vrijednost zabave u bilo čemu što radite. Odustanite od toga da budete društveni eunuh. Ali kada prihvatite jednostavnu i jedinu činjenicu da želite dobro zabaviti druge, ne obazirući se ni na to da se zabavite sami, shvatit ćete mnoge stvari u svom životu. Svaka vaša zabava postala je nezaboravan događaj, a događaj vrijedan pamćenja je pozitivan događaj koji mijenja život. S njima dolaze i druge stvari u vašem životu koje ne tražite. Shvatit ćete prisutnost duševnog mira, oluju radosti nad i oko sebe, a iznad svega, nestanak stresa iz vašeg uma. Nikada nećete vidjeti pozitivan učinak zabave u svom životu. Tek ćeš to shvatiti.

Učiniti da zabava ima trajan utjecaj na vaš život i na živote drugih jednostavno je. Ne morate prirediti duhovitu predstavu ili dugu izljev riječi. Ponekad je dovoljna prijateljska gesta kao što je osobno pjevanje pjesme bolesnoj osobi, pričanje priče djeci ili jednostavno nasmijavanje drugih.

Šutnja

Jednom davno postojala je Šutljiva djevojka. Od djetinjstva je naučila: šuti, inače će biti kažnjeni, biti tiši od vode i

Savjeti za šminkanje očiju

Kada je riječ o šminkanju očiju treba razmisliti i onda nanijeti jer oči govore više od riječi. Vrsta šminke koju

Kukičanje

Kukičanje je vrlo poznato i drevno zanatstvo. Isprva su se time bavili samo muškarci, no postupno je pletenje prešlo u ruke žena. Sad