HEKLANJE

Ekstrakt sjemenki grožđa: prirodni lijek za prevenciju bolesti

TEMU APP 100 E KUPON

Grožđe je jedno od najukusnijih i najhranjivijih plodova. No blagodati mogu biti ne samo bobice: sjeme sadrži veliku količinu vrijednih elemenata u tragovima, aminokiselina i prirodnih tanina. Od njih se izrađuju dodaci prehrani i kozmetički proizvodi protiv starenja.
Ekstrakt sjemenki grožđa dobiva se industrijski u obliku ulja. Može se dodati vašoj omiljenoj kremi protiv bora koja se koristi za davanje lagane muškatne orašaste boje salati od svježeg povrća. Redovita konzumacija pomaže u prevenciji starenja i mnogih ozbiljnih bolesti.
Korisni sastav sjemenki grožđa
Ekstrakt se dobiva sušenjem i mljevenjem proizvoda bez toplinske obrade, stoga je moguće sačuvati maksimum korisnih komponenata.
Sastav takvog dodatka prehrani sadrži u velikim količinama:
vrijedni antioksidanti ;
katehini ;
tanini i sastojci za štavljenje;
askorbinska, linolna kiselina;
flavonoidi;
vitamin E.
Ekstrakt sjemenki grožđa sadrži fenolne kiseline i antocijane, rijetke komplekse proantocijanidina. Obnavljaju tkiva na staničnoj razini, uklanjaju toksine i usporavaju proces starenja.
Ekstrakt sjemenki grožđa: prirodni lijek za prevenciju bolesti
Dugogodišnja ispitivanja i promatranja dokazala su da je ekstrakt sjemenki grožđa prijeko potreban za zdravlje i mladost tijela:
Ubrzava metaboličke procese, poboljšava apsorpciju njima vitamina mikroelemenata u crijevima, što sprečava pretilost i dijabetes melitus.
Podržava elastičnost i čvrstoću kože, održava razinu kolagena. Ekstrakt uklanja štetne toksine i slobodne radikale, višak tekućine, omogućujući epidermi da se brže obnavlja, vraća svježinu i zdrav izgled licu bez jutarnjih oteklina.
Smanjuje razinu kolesterola u krvi, sprečava razvoj ateroskleroze, jača stijenke krvnih žila. Pomaže u kontroli krvnog tlaka kod hipertenzije.
Pokreće imunološki sustav zahvaljujući velikoj količini vitamina C. Čisti crijevnu mikrofloru od bakterija, podupire tijelo tijekom prehlade, stresa, aklimatizacije.
Suzbija rast malignih stanica, štiteći od opasnih tumora i bolesti.
Ekstrakt sjemenki grožđa prirodni je lijek za prevenciju bolesti. Pokreće procese pomlađivanja iznutra prema van, povećavajući učinkovitost prehrane ili lijekova. Prirodne tvari u sastavu tijelo dobro percipira, stoga praktički nemaju kontraindikacije.