HEKLANJE

Injekcije kolagena i masti za glađu kožu

TEMU APP 100 E KUPON

Većina kirurških zahvata, poput kemijskog pilinga i laserskog resurfacinga, namijenjena je uklanjanju vanjskih slojeva kože, potičući novi rast kolagena koji na kraju ispunjava bore. Suprotan pristup je popunjavanje bora injekcionom tvari poput kolagena ili masti. Ovo popunjava nedostatke dajući koži glatkiji izgled.

Najčešći filer je goveđi kolagen. Budući da postoji rizik od alergijskih reakcija, potrebno je napraviti kožni test prije upotrebe. Sada postoje bioinžinjerski kolagenski proizvodi koji nisu alergični i ne zahtijevaju kožni test, kao i sintetička punila. Drugi izbor je transplantacija vlastitog kolagena ili čak masnoće uklonjene postupkom mini-liposukcije neposredno prije injekcije.



Obično ćete dobiti lokalni anestetik, a proizvod kolagena ubrizgat će se izravno pod površinu kože. Na tretiranim područjima mogu se pojaviti modrice ili otekline.

Injekcija kolagena obnavlja prirodni kolagen kože i vaša će koža izgledati mlađe dok se puni.

Baš kao i vaš prirodni kolagen, injektirani kolagen će se s vremenom početi razgrađivati i trebat će ga zamijeniti. Možda ćete morati ponoviti tretman nekoliko puta godišnje. Međutim, ubrizgana mast ima tendenciju da traje puno dulje i rezultati mogu biti trajni, osobito ako je ubrizgana u druga područja lica koja sadrže mast.

Prema izvješću koje je izdala Medicinska škola Harvard, razvija se novi proizvod koji je dizajniran za proizvodnju novog kolagena prema potrebi. Nazvan Isolagen, koristi se uzorkom vaše vlastite kože za kloniranje fibroblasta, stanica koje proizvode kolagen. Budući da se radi o novom zahvatu, još uvijek nisu poznati njegovi dugoročni učinci.

Svatko tko gleda filmove ili televiziju zna rezultate pretjerivanja s ovakvim postupcima. Mnoge poznate glumice završile su s usnama koje podsjećaju na klauna Božu od pretjerano revnih injekcija kolagena. Obavezno se obratite liječniku s iskustvom u ovom postupku i iskreno mu recite o rezultatima koje očekujete.

Kada se pravilno izvede, rezultati bi trebali biti neprimjetni i izgledati prirodno, dajući vam još jedno oružje protiv bora i nabora na licu.

Ovaj je članak samo u informativne svrhe. Nema namjeru ponuditi medicinski savjet. Posavjetujte se s kvalificiranim liječnikom ako ste zainteresirani za bilo koji od ovih postupaka.



Veza je ples

Svaka veza je poput plesa. Svaki od partnera čini svoje korake, čekajući odgovor. Naš pokret provocira partnera na sljedeći korak,

Prodajna mjesta za mobitele

Ljudi imaju tendenciju migrirati prema bilo kojoj vrsti prodajnih centara. Udaljenost do lokacije prodajnog mjesta je beznačajna u usporedbi s