HEKLANJE

Poslovni darovni bonovi – kako izraditi vlastite

TEMU APP 100 E KUPON

Pokrenuli ste vlastiti posao. Pročitali ste da pametni vlasnici tvrtki nude darovne bonove. Iz iskustva znate da cijenite poklon bonove. Sada se pitate kako izraditi vlastite poklon bonove.

Bez obzira čime se bavite, možete izraditi vlastite darovne bonove stvarne vrijednosti i potaknuti svoje klijente da ih kupuju i koriste kao darove.



Prijedlozi kako izraditi vlastite darovne bonove

Svoje vlastite poklon bonove možete kreirati pomoću raznih računalnih programa. Ako vam odgovara više programa, imate više opcija.

1. Microsoft Publisher: Ovaj program čak i početnicima omogućuje izradu poklon bonova za male tvrtke. Softver nudi predložak darovnog bona za početak. Jednostavno pokrenite Microsoft Publisher. S lijeve strane otvara se prozor “Nove publikacije”. Pritisnite najbolji izbor, “Nove publikacije za ispis”, a zatim kliknite “Poklon bonovi” u novom prozoru. Imat ćete izbor od 35 različitih darovnih bonova za mala poduzeća, spremnih za prilagođavanje. Odaberite dizajn koji vam se sviđa i kliknite područja da biste upisali svoje podatke. Ako vam se ne sviđa shema boja ili font darovnog bona, idite na okno zadataka s lijeve strane i odaberite novi.

2. Microsoft Word: Ovaj softver također nudi predloške darovnih bonova. U Wordu, pod “Datoteka” kliknite na “novo” i upišite “poklon bon” u okno zadataka s desne strane. Ovih 30 predložaka nudi poklon bonove za sve namjene kao i za posebne prigode. Odaberite redak teksta i prilagodite poklon bonove za male tvrtke.

3. Adobe PhotoShop: Ovaj grafički program omogućuje vam da stavite fotografiju svoje tvrtke ili proizvoda na svoje poklon bonove za male tvrtke. U PhotoShopu pod “File” kliknite na “new” i unesite dimenzije Vašeg poklon bona. Uobičajena veličina je oko 3,5″ visine i 7″ širine. Ostavite marginu od najmanje 0,25″ sa svih strana. Blokovi u boji su dobri i mogu se lako dodati vašem darovnom bonu u ovom programu. Jasno navedite da je ovo darovni bon. Dodajte naziv svoje tvrtke i adresu. Upišite riječ “Broj” s linijom ili okvirom u koji se može unijeti broj. Naznačite da “Ovaj certifikat daje pravo (prostor za ime) na (prostor za vašu ponudu)” ili upišite točnu ponudu. Također ćete htjeti redak koji govori primatelju da se poklon bon ne može zamijeniti za gotovinu i da njegova otkupna vrijednost ne prelazi zadani iznos. Navedite mjesta za autorizaciju i istek te ispišite.

4. PageMaker: Za jasniji tip, možda ćete htjeti dizajnirati grafiku darovnih bonova svoje male tvrtke u programu kao što je Adobe PhotoShop, a zatim ih uvesti u PageMaker. Dodajte kopiju u PageMaker i ispišite. Možete poredati 3 na stranici kopiranjem/lijepljenjem svojih poklon bonova.

5. Giftango: Ovo nije softver, već web stranica na kojoj možete preuzeti i mijenjati besplatne poklon bonove za male tvrtke.



Poklon bonovi za online tvrtke

Možete izraditi i poklon bonove za online tvrtke. Najprije provjerite da li usluga košarice za kupnju koju koristite predviđa darovne bonove. Oni će vam moći reći kako izraditi vlastite poklon bonove za online kupce.

Upotreba za darovne bonove za mala poduzeća



Poklon bonove za mala poduzeća cijene i darivatelji i primatelji darova. Lako ih je dati, a zabavno ih je potrošiti.

Upotrijebite darovne bonove za male tvrtke kako biste predstavili svoju tvrtku novim kupcima. Potencijalno možete dovesti lojalnog kupca ili klijenta koji će biti s vama godinama. Recite zahvalnost vjernim kupcima s darovnim bonovima Dodajte darovne bonove svojoj redovnoj liniji robe.

Upotrijebite darovne bonove za male tvrtke za privatne knjižare, butike, kozmetičke salone, salone za nokte, restorane, lječilišta, slastičarne, cvjećarnice itd. Upotrijebite darovne bonove online za bilo koju vrstu poslovanja koju imate.



Generički poklon bonovi

Ako odlučite ne izraditi vlastite poklon bonove, možete kupiti generičke darovne bonove. Bit će manje učinkoviti kao reklama, ali još uvijek mogu dovesti kupce u vašu trgovinu.