HEKLANJE

Eliminatori duga s kreditne kartice, jesu li stvarni?

TEMU APP 100 E KUPON

Ako imate prekomjeran dug po kreditnoj kartici, vjerojatno ste ne samo vidjeli oglase, već ste bili u iskušenju da ih pogledate. Ovo su oglasi koji govore da možete legalno raskinuti i izbrisati dug po kreditnoj kartici. Prije nego što kupite te tvrtke, morate imati neke informacije koje će vam vjerojatno pomoći da se klonite takvih oglašenih usluga.

Ove tvrtke za otklanjanje duga po kreditnoj kartici reći će vam neke stvari koje nisu u potpunosti istinite. Na primjer, mnogi od njih će tvrditi da je vaš dug po kreditnoj kartici odgovornost vaše banke. Reći će vam da je, kada je vaš kredit uspostavljen i postavljen limit na kartici, banka koja ga podupire preuzimala odgovornost za dugove na isti način kao što bi supotpisnik preuzeo na bilo koji drugi zajam. Reći će vam da vas kartičarska kuća može nazvati ili čak prijaviti utjerivaču dugova, ali da vas neće tužiti za iznos. Problem s njihovom teorijom je u tome što da je točna, ne bi li većina ljudi riješila problem duga na kreditnoj kartici tako da jednostavno ne plati? Također, zašto bi se banke uopće kockale s karticama uz ogroman rizik da im nećete platiti?



Još jedan način na koji će vas ove tvrtke privući jest tvrdnjom da možete izbrisati dug po kreditnoj kartici korištenjem skrivenih ili nejasnih zakona. Reći će vam da razumiju određene rupe u zakonu koje vas štite od plaćanja bankama da ste vaš kredit. Na kraju, ipak, nisu voljni dati nikakva jamstva, pa proces razduživanja kreditne kartice počinje zvučati malo manje vjerodostojno.

Međutim, ako stignete tako daleko, a još uvijek im niste poklopili slušalicu, ove tvrtke za otklanjanje dugova po kreditnim karticama pogodit će vas s velikim: programom koji žele da kupite. Sada, program će navodno biti siguran, ali oni će također htjeti svoj novac unaprijed (možda u slučaju da siguran eliminator dugova nije tako siguran). Pa će vam reći da to ne košta ništa, osim onoga što im plaćate za sve te strogo povjerljive podatke koje imaju.

Dakle, prije nego što razmislite o tome da se riješite duga svoje kreditne kartice putem jedne od ovih tvrtki za otklanjanje duga, odvojite malo vremena da se educirate i razmislite o tome što vam govore. Kao prvo, ne mislite li da bi većina odvjetnika bila svjesna ovih rupa u petlji? Ako je tako, onda biste vjerojatno uštedjeli novac tako da prvo razgovarate sa svojim odvjetnikom na konzultacijama. Također, bi li kartičarske kuće bile toliko rasprostranjene da je tako lako izvući ono što dugujete na svojim karticama? Vjerojatno ne, budući da apsolutno računaju na to da ćete uopće zaraditi. Ono što treba zapamtiti je da ako nešto zvuči predobro da bi bilo istinito, onda postoji dobra šansa da jest. To vrijedi za otklanjanje duga jednako kao i za bilo koju drugu prijevaru koju vidite. Dakle, prije nego što krenete s bilo čim što će utjecati na vaše financije, možda ćete htjeti odvojiti malo vremena da postavite mnogo pitanja, sami istražite i provjerite da li ste potpuno zadovoljni cijelim procesom.

Usporedba poslovnih kreditnih kartica

Kada govorimo o poslovnim kreditnim karticama, vjerojatno često čujete da je bolje kupovati i usporediti različite proizvode poslovnih kreditnih kartica.