HEKLANJE

Emu ulje: najnovija ludnica u njezi kože

TEMU APP 100 E KUPON

Industrija protiv starenja velik je posao. Injekcije botoxa ubrajaju se među pet najboljih nekirurških kozmetičkih postupaka za muškarce i žene. A Amerikanci sada troše 12,4 milijarde dolara godišnje na “kozmeceutske” proizvode, kao što su pilinzi za lice i pribor za mikrodermoabraziju.

Za one koji žele poboljšati tonus svoje kože i boriti se protiv pojave bora, emu ulje bi moglo biti obećavajuća alternativa.



Proizvođači kozmetike i modni časopisi hvale dobrobiti ovog ulja, koje sadrži kolagen i antioksidanse. Emu ulje se koristi u kozmetičkim kremama zbog svojih protuupalnih i omekšujućih svojstava te sposobnosti dubokog prodiranja u kožu. Studije također pokazuju da može potaknuti obnovu stanica u koži.

Emu ulje se prodaje samo ili kao sastojak u proizvodima kao što je Deception, krema za skrivanje bora koju proizvodi Dremu Skincare.

Julie Brumlik, izvršna direktorica Dremu Skincare, kaže da je Deception idealan za ljude koji žele sakriti pojavu bora bez skupih i potencijalno rizičnih kozmetičkih zahvata. Krema, kaže ona, stvara optičku iluziju zbog koje su bore gotovo nevidljive golom oku.

u cemu je tajna Deception sadrži mikroprizme koje lome svjetlost od bora. Stoga se čini da bore nestaju odmah nakon nanošenja kreme.

“Ono što oko [normalno] vidi zapravo je sjena koju stvara bora”, rekao je Brumlik. “Kada koristite Prijevaru, nema sjena za vidjeti.”

Prema Brumliku, krema je popularna među holivudskim zvijezdama i modelima koji trebaju izgledati mlađe za određene uloge ili manekenske zadatke. Dremu Skincare također prodaje čisto, trostruko rafinirano emu ulje pod nazivom Dremu Oil.