HEKLANJE

10 marketinških strategija za mjesta za sportsko klađenje

TEMU APP 100 E KUPON

Dakle, imate novu stranicu za sportsko klađenje i nadali ste se da ćete se natjecati s poznatim stranicama za sportske kladionice, kako ćete svijet obavijestiti o postojanju stranice?

U starim danima nove stranice za sportsko kockanje jednostavno bi započinjale agresivne kampanje plaćanja po kliku. S današnjim internetom tražilice više ne dopuštaju oglašavanje stranicama za kockanje, a to uključuje i zabranu PPC tražilice. Uklanjanje ove vrste oglašavanja natjeralo je pružatelje online igara na sreću da osmisle druge načine povećanja svoje popularnosti.



Postoji niz strategija koje možete isprobati kako biste privukli potencijalne članove na svoje stranice za sportsko klađenje.

1. Optimizirajte svoje web mjesto za viši rang u organskim pretraživanjima. Ovo je teško jer je konkurencija velika. Nemojte koristiti sumnjive taktike, samo budite iskreni sa svojim SEO-om i optimizirajte stranice za sadržaj koji se zapravo nalazi na svakoj stranici.
2. Generirajte tematski sadržaj puno prije sportskog događaja koji želite promovirati. Općenito govoreći, tražilicama može trebati 3 do 12 tjedana da pronađu nove stranice pa osim ako stvarno ne znate kako brže indeksirati stranice, dajte novim stranicama dovoljno vremena da ih tražilice otkriju.
3. Dopustite drugim stranicama da koriste vaš tematski sadržaj u zamjenu za tekstualnu vezu natrag na vašu stranicu. To vam omogućuje da dobijete iznimno vrijedne jednosmjerne tekstualne veze koje će vam pomoći povećati popularnost veze. Samo provjerite jeste li pažljivo odabrali tekst za tu vezu i stranica koja objavljuje vaš članak zadržava zasluge za vas kao pisca.
4. Objavite članke s drugih stranica. Provjerite je li članak koji objavite na svojoj web stranici pun obogaćenog teksta ključnim riječima i optimizirajte stranicu koja sadrži taj članak za sadržaj tog članka. Ako se pravilno izvede, to može uvelike povećati vaše šanse da budete pronađeni u tražilici za tu temu članaka.
5. Dodajte forum na svoju stranicu i stvorite kategorije koje promiču događaje za koje je vaša stranica specijalizirana. Na primjer, ako je vaša stranica smještena izvan Europe, možda biste željeli napraviti hrpu kategorija temeljenih na nogometu kao što su nogometne ozljede, nogomet Trgovine i glasine itd. Time ćete generirati tematske stranice bogate ključnim riječima koje će na kraju indeksirati tražilice. Što ste aktivniji na forumu, veća je šansa da stvorite bezbroj stranica koje će se svidjeti tražilicama.
6. Pridružite se forumima na drugim stranicama i aktivno im pridonosite. Kada objavljujete na drugim forumima, vaš potpis je dodan na dno vašeg posta. U svoj potpis imate priliku staviti tekst koji bi se mogao koristiti za promociju vaše stranice. Također, neki forumi će vam omogućiti da postavite tekstualne veze unutar potpisa. Budite puni poštovanja i ne natrpavajte potpis s previše tekstualnih veza.
7. Dodajte svoju stranicu u onoliko direktorija koliko možete. Nekim direktorijima može trebati dosta vremena za uključivanje, na primjer DMOZ, pa biste se trebali prijaviti na njih što je prije moguće nakon pokretanja vaše nove stranice za sportsko klađenje.
8. Uzajamne veze mogu biti korisne sve dok pažljivo tražite potencijalne partnere za povezivanje. Provjerite jesu li web stranice na koje se povezujete kvalitetne na kojima biste i sami provodili vrijeme. Dobro pravilo je sljedeće – ako biste mjesto označili kao knjižnu oznaku, drugi bi ga vjerojatno također označili i stoga bi to mjesto bilo dobro mjesto za trgovinu vezama.
9. Ponudite partnerske programe drugim webmasterima. Ako nudite partnerske programe, provjerite plaćate li svojim partnerima na vrijeme. Iznenadili biste se koliko web-mjesta zapravo ne tretira dobro svoje podružnice. Tretirajte podružnice kao ograničene partnere kakvi jesu i ta će razina poštovanja više nego vjerojatno rezultirati boljim plasmanom vaših bannera i tekstualnih veza na web stranicama podružnice.
10. Kupite prostor za bannere na web stranicama vezanim uz sport. Ovo može biti skup prijedlog, pa morate pripaziti na odabir stranica na kojima želite kupiti prostor za bannere. Nemojte svoju odluku temeljiti samo na Alexa ocjenama jer se one lako mogu iskriviti. Također budite oprezni sa stranicama koje navode posjete i pojavljivanja kao potvrdu prometa. Najbolja statistika na kojoj možete temeljiti kupnju jesu mjesečni jedinstveni posjetitelji i nemojte im vjerovati na riječ, upotrijebite neovisni alat za praćenje treće strane za nepristrane rezultate.

Baš kao i sve ostalo u životu, nema jamstava, ali ako usvojite neke ili sve gore navedene marketinške strategije, vaša bi se stranica trebala poboljšati u kratkom vremenskom razdoblju.